2777
2789
عنوان

بچه های راننده ترو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
همه توضیحات رو جدا بنویس و بخون قبل هر بار کلاس رفتن  تو هم یاد میگیری مثل هزاران نفر دیگه

سعی می کنم ، اتفاقا مربی گفت صدامو ضبط کن . امیدوارم یاد بگیرم و هم گفتین گوش بدم بنویسمش

ممنون از پیشنهادتون 🙏 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
چشم ... هم استرس دارم هم اعتماد به نفسم کمه ، این خانم مربی بهم گفت چرا ایتقدر تواناییتو آوردی پایین ...

الهی بمیرم 😂😂😂تو چه مشکلی داری اخه

داری یاد میگیری 

۹۰ درصدم الکیه باور کن بعد از گرفتن گواهینامه که افتادی بجون خیابونا اون موقعست که یاد میگیری والسلام

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم 😂😂😂تو چه مشکلی داری اخه داری یاد میگیری  ۹۰ درصدم الکیه باور کن بعد از گرفتن گو ...

خدا نکنه مهربون ، امیدوارم یه روزی حرفتون برا منم محقق شه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خدا نکنه مهربون ، امیدوارم یه روزی حرفتون برا منم محقق شه

اینجا اذانه برات دعا کردم زود قبول شی و یه راننده دست اول و حرفه ای بشی .محقق میشه بعدا به این روزا میخندی.التماس دعا😘😘😘

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اینجا اذانه برات دعا کردم زود قبول شی و یه راننده دست اول و حرفه ای بشی .محقق میشه بعدا به این روزا ...

زنده باشی . خدا حفظت کنه

خدا از زبون شما به من کمک کنه ، خوبی شما رو ببینه نه بدی من رو