2777
2789

گول حرفای آدما رو نخور 

این جماعت همه ادعای عاشقی میکنن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زندگیت پاکش کن میدونم سخته اولش چون وجودتو براش گذاشتی 

اما ادمی که اینجوری کسیو کنار میزاره حق نداره دیگه تو زندگیت باشه  

ممکنه حتی برگرده ولی بزار خودش برگرده و تو نرو سراغش 

ک‌ البته فرصت ب اینجور ادما فقط بی ارزش کردن خودمونه

پنج سال عمرتو الکی هدر دادی پای این از این به بعدشو نده عزیزم.

وآقا هدر دادم 

ولی کاش با احترام تموم میشد

مگه چیکار کردم که اینجوری طردم کرد

اینقد از من بدش اومد که حتی نخواست شماره م بمونه تو گوشیش

از زندگیت پاکش کن میدونم سخته اولش چون وجودتو براش گذاشتی  اما ادمی که اینجوری کسیو کنار میزار ...

نه بابا برنمیگرده 

مطمئنم اینو

وقتی گفت ازم متنفره 

وقتی حذف کرد شماره مو یعنی برگشتی نیست 

ولی دلم خیلی شکست من تقصیری نداشتم 

بدجور نارو زد  بدجور طرد شدم

اخه ۵ سال کم نیست واقعا 

کاش ذاتشو زودتر می‌شناختی

الانم ب خودت زمان بده 

حالت خوب ک ن ولی بهتر میشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وآقا هدر دادم  ولی کاش با احترام تموم میشد مگه چیکار کردم که اینجوری طردم کرد اینقد از من بد ...

دیگه وارد دوستی نشو چون کسی قابل اعتماد هم نیست امیدوارم با یه ادم مطمعن ازدواج کنی.  اینا خیلیاشون ادعا میکنن.  زمان بگذره انشاءالله خوب میشی و فراموش میشه مطمعن باش

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
نه بابا برنمیگرده  مطمئنم اینو وقتی گفت ازم متنفره  وقتی حذف کرد شماره مو یعنی برگشتی ن ...

میدونم عزیزم تو حق داری یه مدت ناراحت باشی گریه کنی اصلا نمیگم انجام نده اما بعدش ب خودت بیا و برای زندگیت تلاش کن 

مطمئنم برمیگرده یروزیی ک تو دیگه نمیخوایش

2790
2778
2791
2779
2792