2777
2789

چی بگممم درکت میکنم غمو ناراحتی داره تا چند ماه ولی بهتر ک زودتر فهمیدین نمیشه ادامه داد ... شد تجربه عیب نداره با گذر زمان یکی بهتر میادو بهتر از اون دوست خواهددد‌ داشتت♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا دلیلش چی بود

دلیلش خریت و بی عزت نفسیه خودم بود. میدونستم دوسم نداره ولی باهاش بودم. کلا یبار بهم گفت تو خوبی و دوست دارم. نه قرار میزاشت نه زنگ میزد نه پیام میداد. با یکی دیگس الانم. ولی در کل یچیزی بهت بگم محبت زیاد و نادیده گرفتن خودت ادمارو پررو میکنه و میرن

تو تلگرامای غیر رسمی جلوی اسمش اگه سیوم داشته باشه آدمک میاد  ولی نبود امشب

بهتر بابا ولش تو هم همون کاری رو انجام بده که اون کرد تو هم هم بلاک کن هم شمارشو پاک کن.  مثل خودش. غصه نخور از اینم بهترینش هست. وقتی دوستت نداره تو هم باید ازش  متنفر باشی 

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
بهتر بابا ولش تو هم همون کاری رو انجام بده که اون کرد تو هم هم بلاک کن هم شمارشو پاک کن.  مثل خ ...

سو استفاده شد از احساسم 

روز آخر ازش پرسیدم خب تقصیرم چیه 

جوابی نداشت حتی

شما چرا دلیلش چی بود

دلیل نداشت عزیزم. دوسم نداشته دیگه حتما. ۷ ماهه یه قرار نزاشته منم چندبار گفتم هی پیچوند. دیگه بیخیالش شدم. فردام بهش زنگ میزنم پولمو پس بگیرم ببینم میده یا نه. کلا وقتی میبینی کسی دوست نداره یا با هزارنفره نباید خودتو گول بزنی باید بری سریع

دلیلش خریت و بی عزت نفسیه خودم بود. میدونستم دوسم نداره ولی باهاش بودم. کلا یبار بهم گفت تو خوبی و د ...

بله نباید به کسی محبت بیش از اندازه کرد.  عیبی نداره این دیگه براتون تجربه شده. دیگه سعی کنین با کسی دوس نشین اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد. چند مدت باشما بود؟ یعنی به زور میموند؟ 

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز