بله نباید به کسی محبت بیش از اندازه کرد. عیبی نداره این دیگه براتون تجربه شده. دیگه سعی کنین ب ...
حدودا دو سال ولی داستان داشت. اولش بعد از سه جلسه دیدار به من گفت تو رابطه دیگه ایه. همونجا نزدم تو دهنش. باهاش حرف نزدم تا چندماه دیگه پیداش شد گفت دیگه تو رابطه نیست و منو دوس داره و .... منم بهش اعتماد کردم البته مطمن بودم با قبلیه تموم کرده چون همون موقع گفت رابطشون بده و در حال جدایین ولی باهاش حرف نزدم دیدم از پیجش حذف کرد و برگشت. میدیرم قرار نمیزاره زنگ نمیزنه ولی همچنات به خریتم ادامه میدادم. همیشه از ماست که برناست. جالبه ادم تحصیلکرده با مدرک دکتری و از خونواده سطح بالاییه. ولی پسرا دیگه همشون پررو شدن. فک کن شب عید تبریک گفتم بلاکم کرد. دیگه این تقصیر اون نیس تقصیر منه
بله نباید به کسی محبت بیش از اندازه کرد. عیبی نداره این دیگه براتون تجربه شده. دیگه سعی کنین ب ...
بعد جالبش اینجاس من بواسطه شغلم کار مجانی براش انجام دادم. هزینه کاری که براش کردم جدا از پولی که بهش قرض دادم ۷ ۸ تومته حداقل. الان داداشش پیداش شده و داره منو خر میکنه که بازم براشون کار انجام بدم ینی رفتار من جوری بوده که کاملا مطمنن من خرم. بعدم داداشش ازدواج سفید کرده با یه دختر و الانم انگار میخواد ولش کنه. وقتی من دیدم داداشش ازدواج سفید کرده باید میفهمیدم اینم مثل داداششه حتی اگه دوسم داشت ازدواج نمیکرد باهام. ولی خودمو گول زدم هی
نه کی گفته خدا با اوناس. از اولش کاش باهاشون دوس نمیشدین مگرنه این اتفاق ها نمی افتاد 🥺🥺
چون اون الان لاوشو ترکونده با دختر جدید الانم خوابیده ولی من کارم گریس. با اینکه میدونم خودم اشتباه کردم ولی ادمم دیگه دکمه که ندارم بگم ناراحت نباش و دیگه خوشحال بشم. من سطح اجتماعی و شغلیم بالاس خیر سرم. مثل دخترای تو خیابون با من رفتار کرد. من نمیگم به زور با من باش. بگو نمیخوام خدافظ نه اینکه بلاک کنی منو. غیر از محبت مگه کاری کردم
بعد جالبش اینجاس من بواسطه شغلم کار مجانی براش انجام دادم. هزینه کاری که براش کردم جدا از پولی که به ...
هی چی بگم خواهر امید وارم به این زودی ناراحت نباشی. ولی زیاد غص نخور چون ارزش نداره اینجور پسرا که بخوای غصه بخوری. زندگیت ارزش خوشحالی داره نه ناراحت کردن مثل اینا که هیچی نمیفهمن خیلاشون