2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 67 پست
نه حالا انگار ما خیلی آینده روشنی داریم ؟ باشه هرچی نباشه الان توی یه شرایطی هستیم که اکثرا مشکلاتم ...

مرسی خیلی آرومم کردین، همتون🫂

چقدر شماها منو درک میکنین

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب یه شهر دیگه نرو😁ولی دانشگاه خیلی خوبه ... مطمئن باش همه چیز تغییر میکنه🩵

اگر بره دانشگاه یه شهر دیگه میوفته ازشون راحت میشه ، اگر شهر خودشون هم قبول شد به دروغ بهشون بگه یه شهر دیگه ، فعلا این بهترین راهه

حال خواندن هیچیو ندارم حتی دلنوشته ها😞

واییییی جون من دیگه وقتشه یکم بزرگ شی ول کن احساسی بودن رو ، ول کن دلنوشته ها رو ، جدی تر فکر کن ، گفتم برنامه ریزی کن ، واقعیت اینه که مادر پدر دوست اینا موندگار نیستن و خودت داری میبینی که کاری هم برات نمی کنن ، انقدر الکی بهونه نیار به نظر من ایراد از شخصیت ضعیف خودته که این حال و روز رو داری ، روی خودت کار کن بازم میگم تلاش کن تا موفقیت بدست بیاری اونوقت شادی رو حس می کنی 

مرسی خیلی آرومم کردین، همتون🫂 چقدر شماها منو درک میکنین

نمیخوام از سختیام بگم ولی خب منم شاید بیشتر از تو سختی داشتم و الان اوضاع خیلی بهتره ، زمان بده همه چی درست میشه ولی یادت نره این روزا رو ، یادت بمونه که واسه بچه ات اینطوری محدودش نکنی ، ایشالله یه بچه خوشگل و یه شوهر خوب و دل اروم 🥲

اگر بره دانشگاه یه شهر دیگه میوفته ازشون راحت میشه ، اگر شهر خودشون هم قبول شد به دروغ بهشون بگه یه ...

من زیاد با دروغ اوکی نیستم 

انشالله بهترین اتفاقات براش بیوفته 

من خودمم امشب دلم گرفت ... یه لحظه حس کردم بدبخت عالمم :))

نمیخوام از سختیام بگم ولی خب منم شاید بیشتر از تو سختی داشتم و الان اوضاع خیلی بهتره ، زمان بده همه ...

مرسی خیلی باحرفت آروم شدم به طرز عجیبی آرامبخش بود.ولی من نمیخواهم ازدواج کنم و بچه دار شم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
من زیاد با دروغ اوکی نیستم  انشالله بهترین اتفاقات براش بیوفته  من خودمم امشب دلم گرفت . ...

وایییی من اومده بودم یه تاپیک ایجاد کردم واسه کمک گرفتن که بخیه صورتم رو چطوری ببرم جاش مونده از یکماه پیش که تصادف کردم ، کلن یادم رفت بدبختیام رو نشستم پای این تاپیک و با اشک تایپ کردممم💔😂

وایییی من اومده بودم یه تاپیک ایجاد کردم واسه کمک گرفتن که بخیه صورتم رو چطوری ببرم جاش مونده از یکم ...

الهییی🥲

شما خیلی همدلی کردین اصلا بهتون نمیخوره اقا باشین بنظرمیاد مهربون باشین احساست لطیفی داشته باشین

ولی نمیتونم تلاش کنمممم/

چون هدف نداری ، گفتم پسرم ۱۴سالشه میگه مامان : من چراییم قویه میدونم چرا دارم تلاش میکنم که تیزهوشان قبول شم چون می خوام دانشگاهمو  توی صنعتی شریف قبول شم ،تو هم حال الآنتو ول کن ببین در آینده چی می خوای بشی و از چه روشی می خوای پول دربیاری و خوشبختیتو تضمین کنی ،بلاخره داری با پدر مادر زندگی میکنی بدون زحمت ، پس به اندازه کافی وقت داری فقط حوصلشو نداری

مرسی خیلی باحرفت آروم شدم به طرز عجیبی آرامبخش بود.ولی من نمیخواهم ازدواج کنم و بچه دار شم

حالا اول راهته منم شش سال پیش همسن تو بودم دلم نمیخواس حتی با کسی صحبت کنم بعدش کم کم میای توی جامعه آشنا میشی با جو آشنا میشی با زندگی ، کلن صبر داشته باش قول میدم همه چی درستتت میشه کل زندگیت درست میشه ایشالله ، کلن امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم و واقعا دلم میخواد به حرفایی که زدم گوش کنی

الهییی🥲 شما خیلی همدلی کردین اصلا بهتون نمیخوره اقا باشین بنظرمیاد مهربون باشین احساست لطیفی داشته ...

مرسیی که ، حرف شما دقیقا درسته یه ادم احساساتیه دل نازک و نصف بدبختیام هم سر همین مهربونیمه ، همین تصادف کردنم هم سر مهربونیم و کمک به رفیقم بود