2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برگام ریخت وقتی فهمیدم آقا هستن ‌

همه مثل هم نیستن ، من رفیقام صنگ دلن ولی خودم نه ، برام تعجب بود که چرا اونا ایقدر بد رفتاری میکنن با بقیه ولی خب ترکشون کردم ، چون من دلم نمیخواس مثل اونا بشم :)

چقدر بعضی آدما مهربون تر از بقین،اونا آدمو درک می کنن

الان حالت بهتره ؟!

امیدوارم حالت خوب باشه و دیگه حرفی از اون چیزی که اول تاپیک گفتی نزنی حتی دیگه اسمش هم به زبونت نیار چه برسه بخوای تایپ کنی اسم اون لعنتی رو و بخوای انجامش بدی 

کلن باید ادامه بدی و هر روز قوی تر از دیروزت بشی

الان حالت بهتره ؟! امیدوارم حالت خوب باشه و دیگه حرفی از اون چیزی که اول تاپیک گفتی نزنی حتی دیگه ا ...

آره خب خیلی بهتر شدم.فقط نیاز داشتم یکی درکم کنه.

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
و منی که دوص دارم سنگ دل بشم و بی احساس

اگر بتونی بشی خوبه ، چون من هرچی ضربه خوردم توی زندگیم از سر دل نازکیم بود ، بهای زیادی دادن به نمک نشناس ها ، خیلی بده اخر سر سره خودت تلافی میشه و میگی چه ضربه ای خوردم

اگر بتونی بشی خوبه ، چون من هرچی ضربه خوردم توی زندگیم از سر دل نازکیم بود ، بهای زیادی دادن به نمک ...

موافقم.من از مهربونم بودنم خیلیییی ضربه خوردم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
آره خب خیلی بهتر شدم.فقط نیاز داشتم یکی درکم کنه.

با تمام وجودم درک کردم حرفاتو ، ببین طوری که خودم یادم رفته بود برای چی توی این سایت هستم

تو هنوزم از اینی که هستی بهتر میشی یکم زمان بده فقط و صبر داشته باش 

و منی که دوص دارم سنگ دل بشم و بی احساس

تاپیکهای قبلیتو خوندم ،به خدا ما دهه شصتی ها و دههه پنجاهی ها هم زندگیه مجردیمون توی خانواده خیلی سختتت بود یه سری ها جا زدن و به اعتیاد وغیره رو آوردن یه سری ها هم تحمل کردن صبر کردن و از کنار مشکلات و مسایل خونواده بی تفاوت برخورد کردن تا زمان بگذره ، تو هم صبر کن ،با خودت بگو خدایا توی این شرایط من باید چه درسی بگیرم ،اونوقته که حتما جوابتو یه جوری میگیری ،عزیزم قلبا ارتباطت رو با خداوند قوی تر کن باهاش حرف بزن کمکت میکنه