2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 67 پست
قربونت برم اینقد وابسته بودن به دوستتم خوب نیس اگه یه روز نباشه کلی آسیب روحی میبینی ،به نظرم با مهر ...

خو باکی برم بیرون؟ من تنهایی نمیتونم دووم بیار دست خودم نیست.

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
مرسی که بهم انگیزه میدید ولی دیگه نمیتونم قوی باشم.

نمیتونی ؟ نتونستن نداریم باید بتونی 

قراره چند روزه دیگه برم سربازی از الان غربت گرفتمه ، ولی خب یه روزی یه کسی گفت نتونستن نداریم ، باید بتونی وگرنه کل زندگیت رو میگی نمیتونی

پس تو هم باید بتونی هرطور شده خودت زندگی خودتو درست کنی ، من با این حرفا میتونم بهت کمک کنم ولی من نمیتونم زندگیت رو درست کنم ، پس تو باید با کمک ماها بتونی درست کنی همه چی رو ، درضمن برا خودت میگی بخوای دفعه دیگه از خودکشی حرفی بزنی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیتونی ؟ نتونستن نداریم باید بتونی  قراره چند روزه دیگه برم سربازی از الان غربت گرفتمه ، ولی ...

ولی دیه واقعه نمیتونم من  تا حالا چهار بار خودکشی ناموفق داشتم.و دیه نمیتونم

خو باکی برم بیرون؟ من تنهایی نمیتونم دووم بیار دست خودم نیست.

کلاس ورزش هم نمیزارن بری؟برای روحیت خوبه

تو دقیقا هم سن پسرمی فقط میره مدرسه و روز در میون میره تمرین فوتبال ، انرژیشو توی ورزش خالی میکنه و وقتی خونه هست بیشتر اوقات درس می خونه برای آزمون تیزهوشان ، تو می تونی عوض اینکه به این مسائل فکر کنی و به پایان دادن زندگیت فکر کنی ،فقط توی اتاقت درساتو مرور کنی ،کلا موفقیت احساس خوبی داره ،عزیزم انقدر برای زندگیت تلاش کن که وقت خالی نداشته باشی به این مسائل حتی فک کنی ، ذهنتو آروم کن ،این روزها میگذره خودتو آزار نده 

کلاس ورزش هم نمیزارن بری؟برای روحیت خوبه تو دقیقا هم سن پسرمی فقط میره مدرسه و روز در میون میره تمر ...

نه با کلاس ورزشم مشکل دارن.ولی من دیگه نمیتونم هیچ تلاشی بکنم

ولی دیه واقعه نمیتونم من  تا حالا چهار بار خودکشی ناموفق داشتم.و دیه نمیتونم

ببین دوباره داری بر میگردی سر خونه اولت ، گفتم اصن خودکشی رو از مغزت پاک کن کامل پاکش کن ، تنها چیزی که مهمه باقی راه هست ، واسه باقی راه هم خوشبختی میاد تو زندگیت ، یادت باشه کی چه موقع این رو نوشتم برات 

چون یا قانونی هست که میگه اونایی که از بچگی تو سختی هستن ، یه زمانی میشن بهترینا خوشبخت ترینا 

تو به آینده ات فکر کن 

ببین آجی ، هیچ دختری به اندازه دخترای ایرانی قوی نیست  من مطمئنم تو هم خیلی قوی هستی که تا الا ...

منم ۱۹ سالمه😐 هنوز نه زندگیم دست خودمه نه مستنقل شدم نه چیزی ... حتی گواهینامه هم نذاشتن بگیرم 

زندگی یه دختر با این فرهنگا توی ایران یعنی اسیری ... هیچوقت هم تمومی نداره

نه با کلاس ورزشم مشکل دارن.ولی من دیگه نمیتونم هیچ تلاشی بکنم

چرا مشکلت با تلاش کردن چیه؟ 

تو اول راهی آیندتو از بین نبر ، آدم ضعیفی نباش اگه ضعیف باشی حالت روز به روز بدتر میشه ، روی خودت کار کن ،میتونی کتابای خودسازی معروف رو دانلود کنی و بخونی

منم ۱۹ سالمه😐 هنوز نه زندگیم دست خودمه نه مستنقل شدم نه چیزی ... حتی گواهینامه هم نذاشتن بگیرم  ...

از زندگی تخـمی خودم نا امید شدم ، راس میگی اینجا ایرانه ، هیچکس اختیارش دست خودش نیست ، ولی بیاید خودمون فرهنگ سازیش کنیم واسه بچه هامون که ایقد اذیتشون نکنیم اگر روزی بچه دار شدیم 

ولی آینده ای ندارم

تمرکزت رو بذار روی درس

این سن بدترین سن عمرته پر از ناراحتی و خونه نشینی و بدبختیه 

دانشگاه که بری اوضاع خیلی بهتر میشه 

سعی کن درس بخونی و اگه میتونی حتی یه شهر دیگه قبول شی و بری 

تمرکزت رو بذار روی درس این سن بدترین سن عمرته پر از ناراحتی و خونه نشینی و بدبختیه  دانشگاه ک ...

یه شهر دیگه برم میان دنبالم.بعدشم اصن دیگه نمیتونم درس بخونم

ولی آینده ای ندارم

نه حالا انگار ما خیلی آینده روشنی داریم ؟

باشه هرچی نباشه الان توی یه شرایطی هستیم که اکثرا مشکلاتمون شبیه هم هست ، ولی خب چه میشه کرد ؟

خودکشیــــ؟ ، نه دیگه خودکشی خیلی قدیمیه ، باید بفکر باقی راه باشی، هر چند هیچی مشخص نیست ، ولی خب باید ادامه داد و مطمئنم تو میتونی و قوی هستی