2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون‌گلم ..الان ک سنمو فهمیده کمی کنار کشیده ولیی من حس میکنم داره مقاومت میکنه ،نمیدونم خدا کمکمون ...

خواهش می کنم 🌹❤️💜💙

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
کنار نمیکشه یعنیی ؟؟

پسر همسایه  مون عاشق یه دختر تقریبا ده سال بزرگتر از خودش شد. خانواده اش به شدت مخالف بون ولی اینقدر پسره پافشاری  کرد که خانواده اش راضی شدن. ازدواج کردن دیگه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خب وقتی عاشق هم بودن و همو تا الان دوست دارن دیگه جلو کی جلوه خوب نداره مهم خودشون و دلشونه ولی در ش ...

من اینارو میشنوم واقعا اعصابم خراب میشه مقایسه میکنم پس واقعا همکار شوهرم که ۱۲ سال از شوهرم بزرگ بود حسی بهش داشت خاک بر سرش 

الان خوشبختن؟؟

اره شکر خدا. دوتا بچه هم دارن. 

یادمه مادرشش ییه بار که اومد بود خونه مون تعریف میکرد و میگفت همه چی رو پرت میکرده و میگفته من فقط این رو میخوام

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

یه مشاوره قبل ازدواج برین. یکی که واقعا کارش خوب باشه تا بتونه راهنماییتون کنه. 

وقتی طرفین یا یکی شک میکنه که رابطه رو ادامه بده یا نه؟ یا وقتی یکی یه کم کنار میکشه یا نگاهشو میدزده پس بهتره حتما منطقی تصمیم بگیرین. بر اساس هیجانات عاطفی یا وابستگی تصمیم گیری نکنین.