2777
2789

همینطوریش اگه با اقایی ک همسن هستی باشی باید فکر کنی اون ازت  7سال کوچکتره ، چون مردا کلا مدلشون اینطوریه دیرتر به بلوغ میرسن دیر تر از بچه بودن درمیان 

برعکس خانوما ، فقط یه تعداد خیییلی کمی از اقایون رو دیدم ک به نسبت سنشون عاقل و دانا باشن 

حالا فکر کن بزرگتر ک نیست هیچی 8سالم کوچکتره 

اگه قبولم کنه شما بیشتر اذیت میشی عزیزم 

بی انصافی وقتیه که دلش پیش همینی باشه که 8 سال ازش بزرگ تره و بتونه کنارش باشه اما تو حسرتش بسوزه و ...

واقعا من خودم اولین باره شیرینی عشق رو حس کردم و واقعا نمیدونم باید ازش گذشت ..شایدهم ایشون ضررکنه ب خاطرخودش باید کناربکشم .ولی اگرعشق یکبار باشه چیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوه خوبی نداره خانم باید جوونتر از آقا باشه

خب وقتی عاشق هم بودن و همو تا الان دوست دارن دیگه جلو کی جلوه خوب نداره مهم خودشون و دلشونه ولی در شرایط های دیگه درسته آدم باید عقلانی تصمیم بگیره

یعنی چیز گول زننده ای دوروبرت نباشه بتونی اعتماد کامل کنی،به آخرو عاقبت هرچی فکر کنی یجاییش خوب نیس ...

اخهه ازوقتی فهمیده سنمو نگاهشو ازم‌میدزده ‌ولی عمق عشقو در درونش حس میکنم ..چطوری حس مثبت بهش بدم ک جذبش کنم

ببین اگر هردو بتونید همو درک کنید بتونید خوب صحبت کنید مهارت های گفت و گوتون رو تقویت کنید میشه اول ...

ممنون‌گلم ..الان ک سنمو فهمیده کمی کنار کشیده ولیی من حس میکنم داره مقاومت میکنه ،نمیدونم خدا کمکمون کنه

عشق داری میگی دیگه؟ عشق اسمش روشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اگر اقا از لحاظ فکری و سنی زیاد بچه نباشه و هیجانی تصمیم نگیره مشکلی نداره تو ازدواح های همسنوسال ها ...

واقعا همو دوست داریم من حس نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی از حرف مردم واخرش میترسم

با عشق میشه خوشبخت شد وقتی‌همه‌میگن اشتباهه واخرعاقبت نداره؟؟؟ولی عشق خیلی نیروی زیادیه بخای کتمانش‌ ...

سلام من الان تو شرایط داغونیم عاشق ی نفرم شش ساله با همیم تازه دیشب ماجرا رو به عموم گفتم اصلاااا راضی نبود صددرصد گفت نه گفت حتی به پدرتم نمیگم چون سکته میکنه موندم چیکار کنم 

۸ سال خیلیه😬برای اینکه دختر بزرگتر باشه🤦🏻‍♀️

معمولا وقتی دختر هم بزرگ باشه پسر میخواد با زورگویی و رفتارای مرد سالارانه بزرگ بودن خودشو نشون بده و این خیلیییی بده من زیادی دیدم همچین رابطه هایی رو که دختر بزرگتر بوده و دقیقا همه اشون مردا همچین رفتارهایی داشتن

💔
یعنی میمونه ؟؟؟

من به خاطر یک سال کنار کشیدم ‌‌و ایکاش یکم عاقلانه تر رفتار میکروم ۴ ماهه دارم می میرم ۱۰ سال پیرتر شدم 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه