2777
2789
بله

اگر اقا از لحاظ فکری و سنی زیاد بچه نباشه و هیجانی تصمیم نگیره مشکلی نداره تو ازدواح های همسنوسال ها هم اختلاف هست پس فکر نکنید سن همچین تاثیر گذار هست،اگر شناخت کافی از خودتون دارید کاری ک با علاقه و عشق انجام شه خیلیم خیره و مفید امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه❤

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
بی انصافیه گناه داره پسره 

بی انصافی وقتیه که دلش پیش همینی باشه که 8 سال ازش بزرگ تره و بتونه کنارش باشه اما تو حسرتش بسوزه و بسازه تا آخر عمر 

عشق فقط یه باره 😁

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه‌میگن دختر باید رها کنه وبره ‌‌..شایدم عشق ب مرور کمرنگ میشه... ولی عشق رو واقعا باید خاک کرد

ببین اگر هردو بتونید همو درک کنید بتونید خوب صحبت کنید مهارت های گفت و گوتون رو تقویت کنید میشه

اول از همه باید نظر بقیه براتون مهم نباشه 

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
یعنی چی علنی نباشه؟؟ وقتی هیچ نیرویی حریفش نیست واقعا باید چیکار کرد ب نظرت .اخرعاقبتش اکه خوب نشهه ...

یعنی چیز گول زننده ای دوروبرت نباشه بتونی اعتماد کامل کنی،به آخرو عاقبت هرچی فکر کنی یجاییش خوب نیس اگر این عشق برات مهمه تمام قدرتتو بزار برای جذب حس و انرژی های خوب قرار نیس به پایان غم انگیز فکر کنی اگر حرف مردم برات مهمه همه رو بریز دور

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
هشت سال خیلی زیاده عشق نباید اینده اون پسر رو تباه کنه

چرا فکر کردی ایندش تباه میشه؟؟چون زنش بزرگه؟؟؟

اصلا زندگی به این چیزا نیست 😁🌹

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️

برای خانم واقعا زیاده واااقعن میگما حالا برعکس بود پسره تا ده سالم بزرگتر بود عیب نداشت 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜