2777
2789
عزیزم همه تایپکات خوندم ایشون خواستگاری که نیومدن قصد ازدواج صددرصدی نبوده عزیزم، علاقه از سمت شماست ...

ممنون ازدلگرمیت عزیزم . تنها چیزی‌ک اتفاق افتاد چیزی هست ک همکار خانومم مرتب‌میگفت من واقای فلانی‌ک همین کیس‌مورد نظر منه اینحا مجردیم و۴ بارم تکرار کرد .و شبهه و فکر درست کرد برای همه تو محیط شرکت منم نمیدونستم چی بگم بعد اخر سر رفته بود ازهمین خانوم درمورد من پرسیده بود وایشونم ک ب هدفشون رسیدن فک کنم چندسالی هم سن من رو زیادتر گفته بود چون اون همکارم میگف شما ۴۰سالتون شده . واقعا واقعابا حسادت بین من وایشون رو بهم زدن .حتی نگذاشت ازخودم بیاد سوال کنه و اصلا ب مرحله رسمی نرسید یعنی به هم زد همه چیزرو..الانم مثه حالت لجبازی ایشون بابقیه میگن ومیخندن ولی من رو  عین برج باهام رفتار میکنن.من دلم خیلی شکست .حتی برای تولد این خانوم کادو هم خریدم ولی یاد حرفش ک میوفتم جگرم کباب میشدوندادم کادو رو بهشون .ایشون حتی نیومد ازخودمن بپرسه سنم رو .مثلا شاید گفته ۱۲ سال ازشما بزرگتره ب جای ۸سال . ک کلا رابطه رو بهم بزنه.الان هنوزم شما میگین قسمت باشه اتفاق میوفته ؟؟؟اخلاقشون تاقبل ازین اتفاقات عالی بود ولی الان اینطوری میکنن ،و مستقیم نگاهشو ازمن میگیره ..من درکل هیچ تقصیری نداشتم..دلم فقط با عشق اشناشد ک داغی سنگین گذاشت روی دلم

ممنون ازدلگرمیت عزیزم . تنها چیزی‌ک اتفاق افتاد چیزی هست ک همکار خانومم مرتب‌میگفت من واقای فلانی‌ک ...

محل کار محیطش واقعا سمی مخصوصا واسه خانوما. دقیقا مادرمم که شاغل هستن همینقد اذیت و آزار و خاله زنک بازیا واسشون هست نمیدونم چشونه یسری خانوما حوصلشون سر میره زندگیشون زیادی خوشانه واسه بقیه ماجرا و داستان درست میکنن. 

حرف شما درسته ولی ببین نه جرات داشت بیاد با خودت حرف بزنه و هم مردیه که دهن بینه، سر رابطه ای که شروع هم نشده غصه نخور عزیزم فدای یه تار موت ازین آدما عوضی همه جا هست نسلشون منقرض بشو نیست مثلی. خدا اینکارا بیجواب نمیزاره بسپار به خدا ایشالا بهترینا واست پیش میاد.

یکی از آشناهامون ۴۲ سالگی ازدواج کرد بخت به سن نیست عشق و ازدواج نباید دنبالش بگردی خودش اتفاق میفته خودتو بخاطر این آدما مزخرف اذیت نکن داغون میشی میشکنی الکی. اینهمه آدم ازدواج کردن گلی به سرشون نزدن چقدر آدم به اجبار تو ازدواجشون موندن عذاب میکشن حداقل ماهایی که مجردیم خیالمون راحت رو بالشت میزاریم که مردی نیست یحا وارو بده شلوارش دوتا کنه واسه عمش. فدا سرتاااااا ولش کن♥️

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل کار محیطش واقعا سمی مخصوصا واسه خانوما. دقیقا مادرمم که شاغل هستن همینقد اذیت و آزار و خاله زنک ...

ممنون‌ازپاسخگویی ت گلم ووقتی ک‌ گذاشتی ...شایدم من تومحیط زیاد بهش بها دادم ک کم محلیلشو ندید گرفتم و هنوزم دارم بهش فکر میکنم . ب قول شما وقتی حرف اون همکارمو اینقد جدی گرفته و منو کلا پاک کرده ودهن بینه کلا ادم خوبی نیست ک ارزش عشق رو اینقد کم کرد وحتی همکارمم فهمیده وهمینطور داره ازین فرصت سواستفاده میکنه .میسپارمش بخدا وقتی چندین بار منو تحقیر کرد وگریه افتادم خدا خودش بهش بفهمونه ک دل شکستن تاوان داره .خستم کرد .بله ب زور نمیشه ازدواج رو رقم زد خداخوودش بهترمیدونه کی وچطور اتفاق بیفته ..بازم مرسی ازت عزیزم..دعاکن ک هرچ زودتر حتی یه لحظم بهش فکر نکنم همچین ادم بی ارزشی ک حتی ب خاطر اون عشق زودگذر حاضرنیست با احترام برخورد کنه لااقل ....فدات  

واقعا وقتی درکنار یک نفر بهترین حس رو تجربه کردی خیلی سخته بخای جوری وانمود کنی‌هیچ چیز خاصی نشده ور ...

من الان مثل .... پشیمونم کاش می موندم البته یه ترس دیگم داشتم می ترسیدم از چهره م خوشش نیاد چون فقط عکسمو دیده بود یه بارم ماسک داشتم ک دید پسندید 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
من الان مثل .... پشیمونم کاش می موندم البته یه ترس دیگم داشتم می ترسیدم از چهره م خوشش نیاد چون فقط ...

من حاضرم با طرفم ۱۰ سال زندگی‌کنم حتی اگر بعد بره ازپیشم . ولی حیف‌که نخاست بمونه حتی نیمد باخودم حرف بزنه