2777
2789
نه اینجوری نبود چون خواهره پسره هم بایکی ۶سال کوچکتر از خودش ازدواج کرده بود موافقت کردن که عروسشون ...

۸ سال بازم خیلی نسبت ب ۱۶سال کمتره .ولی طرف من شاید خودش ارزش نداره ک منو تحقیرمیکنه با رفتاراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی عشقه؟ ادم با عشقش اینطوری برخورد نمیکنه ۸ سال ۸۰ سال ۸۰۰ سال. برو ازش بپرس سنم زد تو ...

خیلی حرفاتون قشنگ بود .ایشون اینجوری بهتون بگم ک میاد روشو میکته بمن و بعد سرشو میچرخونه سمت دیگه وسلام میکنه ب همکارم ..خیلی تحقیر شدم.میگم چرا از اول سنمو نپرسید .چرا اینطوری رفتارمیکنه 

خوب ما بینمون چیزی رسمی ‌گفته نشد اینقدر اومد سمتم بعدم یهو دور شد ازم .. ولی کم محلیش میره رو اعصاب ...

اینطوری که شما میگی اون راجبتون جدی نبوده بنظرم این روابط با همکارا ریسکیه آرامش خاطر تو محل کار ازت میگیره.

به حرفاش دقت نکن رفتار نگاه کن اینکه اون پا پیش بکشه یا نه چیزی از کمالات و خانوم بودنتون کم نمیکنه با هرکی مثل خودش بهت سلام نمیکنه روشو میگیره اونور توم همینطوری کن سلامش نده به این مدل آدما سلامم از سرشون زیادیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خیلی حرفاتون قشنگ بود .ایشون اینجوری بهتون بگم ک میاد روشو میکته بمن و بعد سرشو میچرخونه سمت دیگه وس ...

مثل منی سنت به صورتت نمیخوره شما دیده با خودش فکرکرده هم سن هستین وقتیم پرسیده و عقب کشیده حتما شرایط ازدواج نداره شایدم تو سرش ازدواج نیست روابط دو روزس دیده شما بهش رو نمیدی کشیده کنار.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
مثل منی سنت به صورتت نمیخوره شما دیده با خودش فکرکرده هم سن هستین وقتیم پرسیده و عقب کشیده حتما شرای ...

نه هدفش ازدواج بود ولی کنارکشید ب خاطر سن . والانم نگاهشو میگیره ازمن با بقیه بگوبخند داره . سلام نمیکنه . من نمیدونم واقعا ازنظر روحی‌خیلی داغونم. خیلی حالم گرفته شد .یعنی‌نگاهش نکنم نمیگه این فک کرده من بهش نظر دارم .تازه بیشتر لج میکنه وقتی اخم میکنم .وقتی  عادیم خودم راحتترم ولی  نمیگه این اصلا براش مهم نبود ک من کنارکشیدم چرا عادی رفتارمیکنه؟؟؟کلا روحم خیلی اسیب دید

مثل منی سنت به صورتت نمیخوره شما دیده با خودش فکرکرده هم سن هستین وقتیم پرسیده و عقب کشیده حتما شرای ...

خوب رو هم ندم ،باید از عشق بگذره ؟ من بهش یعنی رومیدادم هدفش چی بود؟ولی درکل اون کنار کشید

نه هدفش ازدواج بود ولی کنارکشید ب خاطر سن . والانم نگاهشو میگیره ازمن با بقیه بگوبخند داره . سلام نم ...

عزیزم همه تایپکات خوندم ایشون خواستگاری که نیومدن قصد ازدواج صددرصدی نبوده عزیزم، علاقه از سمت شماست ولی مثلی که طرف بیخیال شده شایدم حرفی شنیده معلوم نیست. مثل همیشه برخورد کن چون که خودت میگی اینجوری راحت تری بعدشم مگه قحطی مرد اومده چه تحفه ایه اینهمه بها میدی. فقط محل کارت تایم زیادی باهاش گذروندی احساس پیدا کردی. ازدواج هم معقوله نابی نیست مهم خوشبختی و خوشحالیه که با این ادم خوشحالی نداری همش میگی سرده ال بل و باهات موش و گربه بازی میکنه یه روز گرمه یه روز سرده.

امیدوارم دلت آروم بگیره زمان لازمه. ببین یکی قسمتت باشه پیش میاد دفعه های بعد متعادل باش نه خیلی سرد نه گرم وقتی یکی میاد جلو و خوشت هم میاد ازش. اگرم همین آدم گیری بیاد جلو پیشنهاد نمیکنم اخلاقاش جالب نیست بنظرم ولی ولی خیلی اصرار داری از در همکاری برو جلو سوالای کاری بپرس ازش هرچی که باشه و کم کم دوستی پیش بیاد. بماند که ما نمیدونیم تو زندگی این شخص کسی هست یا نه شاید کسی اومده شاید با کسیه اینا هم معلوم نیست نمیدونیم شاید دلیل سردیش همینه با همکار خانومتون باشه.