2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی عشقه؟

ادم با عشقش اینطوری برخورد نمیکنه ۸ سال ۸۰ سال ۸۰۰ سال. برو ازش بپرس سنم زد تو ذوقت؟ یجوری برخورد میکنی دو حالته یا قربون صدقت میره میگه نه و جبران میکنه یا اینکه تفره میره در هر صورت باید بگی بنظرم. عشقی که با سن بخواد تموم شه کشک بوده بشینه با یکی دیگه بسابه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

میره 

اگرم بمونه یه روزی سرکوفت میشه مطمئن باش 

داشتیم مورد ک اصن واسش مهم نبوده 

اما کله مردا قبل ازدواج داغه 

بعدش خیلیم ب روی اون شخص میاره 

بچه به دنیا میاد بزرگ شه متعجبه از اینکه مادر بزرگتر از پدره و افسوس میخوره 

همیشه خودش سرافکنده اس ی جایی یه کسی نفهمه اگه شناسمشو ببینه چی 

خانواده شوهر مخصوصا مادر شوهر و خواهر شوهر هرچند قبل از ازدواج مشکل نداشته باشن ولی بعد ازدواج ک به دام افتاد طرف ب رخش میکشن و تو نمیدونی ک چی بهشون بگی 

من ی دختر و میشناسم که ی بار عقد کرده بود ولی طلاق گرفت و رفت با پسری که ۱۶ سال از خودش کوچکتره ازدواج کرد اون موقع ۳۷ سالش بود و به سرعت ۳تا بچه هم پشت سر هم اورد اینطور که من شنیدم هنوز زندگیشون مشکلی نداره 

از کجا میدونی عشقه؟ ادم با عشقش اینطوری برخورد نمیکنه ۸ سال ۸۰ سال ۸۰۰ سال. برو ازش بپرس سنم زد تو ...

خوب ما بینمون چیزی رسمی ‌گفته نشد اینقدر اومد سمتم بعدم یهو دور شد ازم .. ولی کم محلیش میره رو اعصابم .خیلی تحقیرش دم .برم بهش بگمم اینقدر شاید شعور نداره ک منطقی جوابمو بده