2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یعنی اصلا به هم‌نمیان ؟؟پس چجوری خوشبختن؟

از نظر قیافه خب خانمه وقتی ازدواج کرد35سالش بود و شوهرش25 و الان خانمه 63شاید باشه و آقاهه 53خب برای من که بعد از چند سال عروسی دخترش دیدمشون ولی همو دوست دارن

اخهه ازوقتی فهمیده سنمو نگاهشو ازم‌میدزده ‌ولی عمق عشقو در درونش حس میکنم ..چطوری حس مثبت بهش بدم ک ...

اگر خودش تمایل نداره یه مقدار فاصله بگیر شاید عشقو به این کلیشه ها ترجیح داد

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
واقعا همو دوست داریم من حس نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی از حرف مردم واخرش میترسم

حرف مردم؟ مردمی ک هزارتا کار میکنن به شما سوال جواب پس میدن؟ لزومی نداره سنشو جلو همه بگید خانواده خودتون یعنی مادر پدر بدونن کافیه حتا خواهر برادر عروس و دوماد هم ندونن بهتره کاری ک دوسداری بکن شما الان چندسالته

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
چرا اعصابتون خورد میشه ؟

گفتم دیگه همکار شوهرم ول کنش نبود آویزون شوهرم شده بود ۱۲ سالم ازش بزرگ بود زنگ زدیم گفت ۱۲ سال از من کوچیکه یعنی من بهش چش ندارم پس دروغ میگفته

۳۸

خب پس طرف سنش کم نیس ک بگیم هیجانی ممکنه تصمیم بگیره دخترعمه مادرم ۷ سال از شوهرش بزرگتره ۳تا هم بچه بزرگ داره الان بچه خودشو شوهرش تازه ۶ سالش شده بچه چهارمش ازین شوهرشه باید همه حرفاتو بزنی

خب پس طرف سنش کم نیس ک بگیم هیجانی ممکنه تصمیم بگیره دخترعمه مادرم ۷ سال از شوهرش بزرگتره ۳تا هم بچه ...

حوب من حس‌میکنم یکم سردشده ازوقتی سنمو فهمیده ... ولی اون عشق روهنوز حس ‌میکنم ،حالا ب‌نظرت عشقش کم بوده یا منطقیه کارش کلا...من کلا خیلی داغون شدم چون خیلی بهم نزدیک شد ولی ازبعدسن عین یه درواقع ترشیده بهم نگاه میکنه .خیلی له شدم

حوب من حس‌میکنم یکم سردشده ازوقتی سنمو فهمیده ... ولی اون عشق روهنوز حس ‌میکنم ،حالا ب‌نظرت عشقش کم ...

هرکسی یه معیارها و ملاک هایی برای انتخاب همسر داره من نامزدم ۱۱ سال ازم بزرگتره باوجود اینک همه بد میدونن من مشکلی ندارم باهاش ولی خب این فکر که نکنه بعده ها پیرتر بشه و بخودش نرسه هم هست شماهم خانم هسی و بچه داری و بارداری و ... خیلی تاثیر گذاره تو چهره ممکنه از این تغیرات بترسه و یا همسر شادو شنگول و انرژی دار بخاد خصوصی پیام بده اینجا نمیشه همچیز رو واضح بیان کرد

هرکسی یه معیارها و ملاک هایی برای انتخاب همسر داره من نامزدم ۱۱ سال ازم بزرگتره باوجود اینک همه بد م ...

ولی وقتی سن براش مهم بود اول ‌میومد‌ میپرسید بعد اینقدر معنای عشق را بمن میفهماند...من اصلا ب اندازه ده سال از عمرم رو زندگی ‌نکردم .حالا فقط‌سنم بزرگتره با طعم‌ یه شکست عشقی‌ تلخ..اگر شانس داشتم تا الان تنها نبودم 

من ۵ سال از شوهرم بزرگترم همچنان   عاشقمه  اصلا یادمون رفته اختلاف سنیمون

خوب ۸ سالم ب نظرت زیاد نیست؟؟شما سن رو تو رابطه احساس نمیکنین ؟؟ولی طرف من خیلی بدرفتارکرد ،کلا عشقشو زیر سوال برد ..حتی با همکارای دیگم میاد شوخی وخنده راه میندازه جلوی‌من .و من واقعا له شدم ..تولد اون همکارمم بهش تبریک گفته بود ک سنش بهش نزدیکه وازش‌کوچیکتره.

خوب ۸ سالم ب نظرت زیاد نیست؟؟شما سن رو تو رابطه احساس نمیکنین ؟؟ولی طرف من خیلی بدرفتارکرد ،کلا عشقش ...

خب شوهر من عاشقم بود ک براش مهم نبود و نیست 

اون‌پسر  عاشقت نیست ک پا پس کشیده

🍒🍹
خب شوهر من عاشقم بود ک براش مهم نبود و نیست  اون‌پسر  عاشقت نیست ک پا پس کشیده

خوب خیلی سخته برای من ..واقعا کسی ک عاشقه میمونه ایشون منو الان تحقیر کردن ..بقیه کامنت قبلمو بخونین .شمابودین چجوری رفتار میکردین ؟؟؟