2777
2789
بس کن دیگه این مسخره بازیارو،نیاکان ما وسط جنگ و قحطی و وبا و طاعون بزرگ شدن، هر روز قوی تر از دیروز ...

اگه خلاصه زندگیمو تعریف کنم بهم حق خودکشی میدی؟ 

من مامان بابام طلاق گرفتن بابام بیخیالمونه مامانم عصبیی شدیدا عصبی و فحاش 

خواهرم اتیسم داره

با فامیلت قطع ارتباطیم نه مهمونی میریم نه میایم

خودم تمرکزم بشدت پایینه و خنگم

مهارت های اجتماعی هم بلد نیستم هیج دوستی ندارم! میگم هیچی یعنی واقعا هیچی

صب تا شببب خونم فقط خونم هیج جا نمیریم همش با مامانم یا دعوا میکنم یا خواهر مریضم وسایلای خونه رو میشکنه و مامانم میندازه گردن من و دعوا میشه چنروز پیش یه چیز فلزی تیز رو پرتاب کرد زبونم و صورتم زخمی شد به طوری که خونش میز اینه رو کثیف کرد دندونمم یه تیکش شکست

کل عمرم خلاصه شده خیال پردازی های ناسازگار دعوا با مادرم و افکار خودکشی و مرگ و مدرسه رفتن و اومدن اونجا فقط میشینم یجا

من بیشتر از خیلیا حق خودکشی دارم نمیدونم چرا خدا قلبمو نمی ایستونه بمیرم اخه عصبیم قلبم مریضه یکم زود درد میگیره موقع عصبانیت

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
آدمی که میخاد بره جار نمیزنه که من میخام برم  ادمی که میخاد خودشو بکشه نمیاد به عالم و ادم بگه ...

تو هیچ چیز نمیفهمی،فکر میکنی هرکی حرف نمیزنه میگه من خوبم پس افسردست و اونی که واقعا داره زار میزنه حالش بده نه اون یه ذره ناراحته؟!تو هروقت فهمیدی الکی املای درست کلمه است بعد به یه آدمی که حالش بده طعنه بزن:)💗

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکس رو قضاوت نکن،کسی ک ب خودکشی فکر میکنه فقط ی دلیل برای این کارش نداره همه چیز تو زندگی دست ب دس ...

خدا اگه به ما مشکل میده توان تحمل اون مشکل هم به ما میده پس الکی کار هاتون رو توجی نکنید چون فقط دارین خودتونو گول میزنید

I don't know how to talk                                                   من نمیدونم چطور صحبت کنم

عزیزدلم زندگی رو سخت نگیر امید داشته باش همه ی ما تو زندگیامون پر از غم و غصه اس بعد از هر سختی آسانی است.

مطمئن باش ی روز خوب میاد زندگیتو مثل پازل آروم آروم بساز

برو پیش مشاور اکثرا کسایی که به خودکشی فکر میکنن آدمای احساسی و خیلی خوبی هستن رو خودت کار کن عزیزم

اگه خلاصه زندگیمو تعریف کنم بهم حق خودکشی میدی؟  من مامان بابام طلاق گرفتن بابام بیخیالمونه ما ...

جرررر 

توعم دنبال توجهی؟

ببین ، اینی که گفتی یک پنجم زندکی منه ولی امید دارم میدونی شما ها شاخ پندارید که میخاید با این کارا توجه بقیه رو بخرید 

یکم به خودتون بیاید

I don't know how to talk                                                   من نمیدونم چطور صحبت کنم
خدا اگه به ما مشکل میده توان تحمل اون مشکل هم به ما میده پس الکی کار هاتون رو توجی نکنید چون فقط دار ...

تحمل کردن مگه کشکه؟ب این راحتیا ک شما میگی نیست روح بعضیا افراد حساس تر از اون چیزیه ک هرچیو تحمل کنه

توجیه کردن نیست ،فقط گفتن این حرفا ب کسی ک تمایل ب خودکشی داره حالش رو بدتر میکنه

هیچی
اگه خلاصه زندگیمو تعریف کنم بهم حق خودکشی میدی؟  من مامان بابام طلاق گرفتن بابام بیخیالمونه ما ...

قرار نیست کسی به تو حق حیات و ممات بده دخترم

اگر الان تورو دعوت به ادامه ی زندگی کنم صرفا یک دلیل دارم

و اون اینه که تو هنوز خیلی چیزها ندیدی

لطفا فرصتش رو از خودت نگیر.

همین

آن خط سوم منم...
آدمی که میخاد بره جار نمیزنه که من میخام برم  ادمی که میخاد خودشو بکشه نمیاد به عالم و ادم بگه ...

بعضی اوقات آدم ممکنه از تنهایی دست به یه کارایی بزنه طرف اومده عکس دو تا کفشو گذاشته نوشته کدومو بخرم؟

ما چرت ترین مسائل رو برای دردو دل میذاریم حالا برای موضوع این خانم دو تا کامنت بذاریم اذیت میشیم 

تو هیچ چیز نمیفهمی،فکر میکنی هرکی حرف نمیزنه میگه من خوبم پس افسردست و اونی که واقعا داره زار میزنه ...

بعضی وقتا طعنه ها از هزار تا جمله انگیزشی بهتره       چون باعث یه تلنگره   هر وقت تو موقیتش قرار گرفتی حرفمو میفهمی 

عزیزدلم واقعا گریم گرفت برات الهی خدا حفظت کنه همچنین کمکت کنه شاید قراره تو حافظ مامان و خواهرت باشی میدونم خیلی سخته ولی زندگی واقعا بی عدالته خدا بهت صبر بده کاش از دستم کاری بر میومد امیدوارم ازدواج موفقی داشته باشی که تلافی این همه سختی باشه 

وقتی نمیتونی برای کسی کاری انجام بدی ،دردش رو کوچیک نکن 

تمام مشکلات کوچیکن باور کن ما خودمون اونارو بزرگ میکنیم

جرررر  توعم دنبال توجهی؟ ببین ، اینی که گفتی یک پنجم زندکی منه ولی امید دارم میدونی شما ها شا ...

هیچوقت دنبال جلب توجه نبودم و نخواهم بود

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))