2777
2789

پروپرانولول خوردی؟

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدا رو مخت تاثیر میزاره روانی میشی 

خودکشی عرضه میخواد نداری بشین زندکی کن 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

یعنی قراره یه روزی یه جایی تو زندگیت باعث خیر بشی و دنیا بهت نیاز داره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
بس کن دیگه این مسخره بازیارو،نیاکان ما وسط جنگ و قحطی و وبا و طاعون بزرگ شدن، هر روز قوی تر از دیروز ...

هیچکس رو قضاوت نکن،کسی ک ب خودکشی فکر میکنه فقط ی دلیل برای این کارش نداره همه چیز تو زندگی دست ب دست هم میدن و ادم رو هل میدن تو افکار خودکشی 

شرایط هر کس با بقیه فرق داره،تحمل و تاب اوری همه مثل هم نیست 

اون چیزی ک برای شما ی ناراحتی کوتاه مدت ایجاد میکنه ممکنه برای یکی دیگه زندگیش رو زیر و رو کنه 

با مسخره کردن و کوچک کردن رنج کسی ک سمت خودکشی میره هیجی حل نمیشه

هیچی
دنبال توجهی؟

آدمی که میخاد بره جار نمیزنه که من میخام برم 

ادمی که میخاد خودشو بکشه نمیاد به عالم و ادم بگه خیلی بی سر و صدا میمیره 

پس دوستان علکی خودتونو خسته نکنید تا نصیحت کنید چون به احتمال زیاد حنی خودکشی ای در کار نبوده🚶🏾‍♀️

I don't know how to talk                                                   من نمیدونم چطور صحبت کنم

خودکشی میکنی ولی باید نمیمیری بدنت رو ناقص میکنی تا آخر عمر پشیمون از کارت نکن نکن نکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هر کی تو سن تعیین شده میمیره چه بخوایم چه نخوایم خواهیم مرد پس انقد عجله نکن وقتتش که برسه میمیریم زندگی کن و لذت ببر صد در صد حداقل یه چی داری که بخاطرش بخوای بمونی و بجنگی پس نا امید نشو❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

دنیا خیلی بزرگه توی نقطه کوچیک هستی،اگه تو نباشی نظم دنیا یجاش بهم میخوره:)باور کن شاید هزار بار موقعیت خودکشی رو داشتم و بهش فکر کردم ولی چی بهتر از بوی بارون و صدای گربه؟این واقعیته این زندگی که داریم با همه ی مشکلاتش یه موهب بزرگه

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>