2777
2789
عزیزدلم واقعا گریم گرفت برات الهی خدا حفظت کنه همچنین کمکت کنه شاید قراره تو حافظ مامان و خواهرت باش ...

❤❤❤💔

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
بعدا رو مخت تاثیر میزاره روانی میشی  خودکشی عرضه میخواد نداری بشین زندکی کن

خدایی چطور دلتون میاد اینطوری حرف بزنید اگه تا الان یکبار تو زندگی کم آورده بودی و دوست داشتی نباشی این حرفو نمیزدی وقتی خودکشی میاد تو ذهنت دلت از عالم و آدم میگیره از خدا شاکی میشی دلت میخواد فریاد بکشی ولی خانوادت نمیفهمن دردت چیه خواسته ات چیه توروخدا به کسی که به خودکشی فکر میکنه نگو خودکشی عرضه میخواد که تو نداری خودکشی دل شکسته و آدم بی طاقت میخواد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عجیبه حتی مفهوم کلماتی که چینش میکنن در تضاد مطلق! خود شاخ پندار و توجه طلب!

شاید دید شما خیلی محدوده ک فکر میکنین اگر کسی از مشکلاتش بگه حتما دنبال توجه هستش،خیر عزیزم اینطور نیست ،همیشه اینجوری نیست ک همه دنبال توجه باشن اگر اینجوری فکر میکنین ،یکم گسترده تر فکر کنین 

ادم بعضی وقتا نیاز داره حرفش رو ب کسی بگه ،نیاز داره درک بشه و از بقیه کمک بخواد ،بعضی مشکلات بزرگتر از اون چیزی هستن ک ی انسان ب تنهایی تحمل کنه ،و اونموقع باید یکی باشه تا بهت امیدواری بده یا حداقل درکت کنه ،همه دنبال توجه نیستن 

هیچی

یه چیزی میگم جلوش جبهه نگیرید 

نمیدونم کدوم بود یه چیزی راجب انتخاب بین دوتا کفش گفت 

خب یه ادم بر اساس سلیقش کفششو بر میداره  یه ادم بر اساس سلیقش غذا میخوره بر اساس سلیقش رفتار میکنه بر اساس سلیقش انتخابات مهم زندگیشو انجام میده 

اون ادم بر اساس سلیقش داره زندگیشو میسازه

حالا آیا سلیقه ی اون ادم با سلیقه من مثلا همخوانی کامل داره؟ نه پس سلیقه خودتونو به دیگری تحمیل نکنید 

اگه با حرف ا

هام مشکل دارید یعنی طبق سلیقه شنا نیست 

شما طبق سلیقه خودتون ابرتز هم دردی کنید بالاخره حرف یکی نزدیک سلیقا استارتر میشه دیگه 

ما میخایم کشور خوبی داشته باشیم در حالی که حتی فرهنگ احترام رو نداریم

I don't know how to talk                                                   من نمیدونم چطور صحبت کنم
شاید دید شما خیلی محدوده ک فکر میکنین اگر کسی از مشکلاتش بگه حتما دنبال توجه هستش،خیر عزیزم اینطور ن ...

عزیزم من در تایید صحبت شما گفتم

نمیدونم چرا من رو خطاب قرار دادید!

آن خط سوم منم...
شاید دید شما خیلی محدوده ک فکر میکنین اگر کسی از مشکلاتش بگه حتما دنبال توجه هستش،خیر عزیزم اینطور ن ...

میدونم چی میگی خودمم  خیلی دنبال یه سنگ صبور بودم ولی میدونی چی فهمیدم 

هیشکی تو این دور و زمونه قابل اعتماد نیس 

بالاخره دیر یا زود باهات دشمن میشه و از راز هات با عنوان سلاح استفاده میکنه 

پس یاد بگیرید خودتون زخمای خودتونو ببندین 

مستقل بودن چشه مگه؟ کی گفتا باید وابستا یکی دیگا باشیم؟

I don't know how to talk                                                   من نمیدونم چطور صحبت کنم

عرضم این بود اون خانمی که این دوتا لغت رو در مورد اندوه این خانم کنار هم قرار داد در ماهیت درک مطلب هم در تناقض هست !

آن خط سوم منم...
خدایی چطور دلتون میاد اینطوری حرف بزنید اگه تا الان یکبار تو زندگی کم آورده بودی و دوست داشتی نباشی ...

تو از کجا مطمعنی ما به خود کشی فک نکردیم؟ 

اتفاقا خیلی هم کردیم ولی یاد گرفتیم تو این زندگی فانی هیچ چی از جونم مهم تر نیس

میدونم چی میگی خودمم  خیلی دنبال یه سنگ صبور بودم ولی میدونی چی فهمیدم  هیشکی تو این دور ...

مستقل بودن خیلی هم خوبه،ولی ب شخصه بعضی وقتا نیاز دارم با کسی حرف بزنم تا اروم بشم بعضیا مثل منن بعضیام اینجوری نیستن 

هیچی
عرضم این بود اون خانمی که این دوتا لغت رو در مورد اندوه این خانم کنار هم قرار داد در ماهیت درک مطلب ...

چون زندگی در تناقضه 

شمارو نمیدونم ولی من زیاد به ماهیت انسان فکر میکنم 

خواهر من کل زندگی رو تناقض میچرخه

تو از کجا مطمعنی ما به خود کشی فک نکردیم؟  اتفاقا خیلی هم کردیم ولی یاد گرفتیم تو این زندگی فا ...

عزیرم سعی کن بجای این همه کل کل یخورده هم مطالعه کنی شاید حرف من اشتباهه ولی با اینطور افراد نباید کوبنده حرف زد یخورده مراعات کنیم به جایی بر نمیخوره 

مستقل بودن خیلی هم خوبه،ولی ب شخصه بعضی وقتا نیاز دارم با کسی حرف بزنم تا اروم بشم بعضیا مثل منن بعض ...

نمیدونم ولی من دوست ندارم جلوی یکی دیگه ضعیف دیده شم چون اونا هم در همون موقع ضربه میزنن 

همیشه سعی کنین قوی باشین یه تیکه کلام هست میگه سر مارو وقتی کوچیگه باید له کرد 

شما اژدها باشید 

عزیرم سعی کن بجای این همه کل کل یخورده هم مطالعه کنی شاید حرف من اشتباهه ولی با اینطور افراد نباید ک ...

منظور ممنو متوجه نشدید