2789
عنوان

کرم افتادم :/

137 بازدید | 6 پست

دیروز تو زندگی پس. از زندگی طرف میگفت من از موش میترسیدم 

برا عذابم ی عالمه موش سمتم حمله کردن

حالا من یکی از کرم تا سر حد مرگ میترسم

قطعا اون دنیا هی سطل سطل کرم رو سرم خالی میکنن

تو بالکنمون کبوتر لونه گذاشته بود. من کاری ب کارشون نداشتم. اصلا نفهمیدم کی رفتن و اومدن و لونه ساختن و تخم گذاشتن. حالا تخماشون افتاده زمین و شکسته ک از بدبختی من توش جوجه هم بوده. 

الان دو تا جوجه شتک شده رو زمین دارم

اینا هیچ

من از همه جا بی خبر رفتم تو بالکن لباس رو بند پهن کنم دیدم روی زمین پر کرمه... خداااااااااااا

از ترس زهرترک شدم...

آخه چرااااااااااااا

مث حلزون دراز و چاق و گنده... حالم ب هم خورد ینی...

من آدم تمیزی ام. خونه زندگیم همیشه برق میزنه. ولی دیگه خبر نداشتم تو بالکن دو تا جوجه نیم تشکیل شده کرم افتادن... شکلک زار زدننننننننن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بااین کاری ندارم ولی چقد خالق میتونه عقده ای باشه تا از نقطه ضعف مخلوق استفاده کنه🤔🤔🤔توروخدا حمله ...

اره 

این نگاه منم بده...

قطعا ک اینطوری نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ی جا خوندم وختی میگن خدا مهرربونه جیزی خارج از تصور دنیایی ماست....من ب این باور دارم

تصورت خیلی قشنگه

من از خدا خیلی میترسم

از ترس خداست ک نماز میخونم

یا...

یبار مشاورم بهم گفت خدای تو ب درد سطل آشغال میخوره...خخخخ

برو دنبال خدای اصلی بگرد

تصورت خیلی قشنگه من از خدا خیلی میترسم از ترس خداست ک نماز میخونم یا... یبار مشاورم بهم گفت خدای ...

دنباال خدای تحمیلی نباش

خدای من خیلی نهربون و شوخ طبیعه ما با هم شوخی داریم 😉