2777
2789
عنوان

اخلاق بد و خوب شوهرت

183 بازدید | 15 پست

یدون از اخلاقا و کارای خیلی خوب شوهرتون با یدون از اخلاقای و کارای خیلی بدش رو میگید

خود من اخلاق خوب والا هیچی یادم نمیاد

بد هم همه جوره پشت مامانشه و حرفای مامانش اول و اخر کارامونه

مجردم شکرخدا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق خوبش صبوره

اخلاق بدش اکثرا موقع دعوا پشت خانوادشه تا من

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

شوهرم همیشه هوامو داره الویت اولشم تو هر شرایطی

بد هم شبا زود میخوابه🤣

من دوست ندارم

اهان یکی دیگه ام اینکه خیلی گرمه من گاهی اذیت میشم

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

خیلی با شخصیته 

خیلی مهربونه باهام 

خیلی مرد خوب و چشم پاکیه 

.

.

اما اخلاق بد گاهی خیلی کم حرف بد میزنه که از طرف با بحث مواجه میشه و با چشم ختم میشه و اینکه اگه من کمی باهاش بد بشم عین خودم باهام بد میشه 

خونمونم نمیاد تا مادرم نگه  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

خوبش صبوره هرچی بگم یا بخوام برام انجام میده یا میخره ب خانوادم احترام میزاره مومنه ازادم بد دل نیست تصمیم گیرنده ام تو خونه

اخلاق بدش وقتی جو بگیرش خیلی لجبازه خانواده دوسته ب شدت و اصلا ععشقولانه رفتار نمیکنه 

هرچیزی رو اول برا من و بچه ها میخواد. خوشحالی ما براش مهمه. خسیس نیست. اجتماعی هست. اینا خوب. 

زود جوش میاره ولی زودم فروکش می کنه. تمام مسئولیت ها مثل خرید خونه. مدرسه بچه ها. دکتر بردن بچه ها. بامنه. البته این رو تو خواستگاری گفته بود. اینا بدش