2777
2789
عنوان

همسرسابقم🤦🤦🤦

606 بازدید | 38 پست

زیر ۳۰سال ام. تو زندگیه قبلیم همسرم پولدار نبوووود هیچ وضعشم خوب نبود ولی من بخاطر اخلاق عصبانیه خودش و دخالت ها و توهین های خونوادش جدا شدم فامیلم هستیم متاسفانه. من مجدد ازدواج کردم بچه هم دارم ولی معمولی هستیم پولدار نیستیم ولی همسرم خوبه خداروشکر. اون مجرده همچنان ولی خیلی پولدارشده ماهمو دوس داشتیم اون دوران که ازدواج کرده بودیم باهم. هرچیز مثبتی که در مورد خونوادش میشنوم ناراحت میشوم طبیعیه؟؟؟ خیلی ازارم دادن جوونیمو گرفتن چندسال😭 نمیدونم چرا همش منتظرم جزای کارشونو ببینم ولی سال به سال پیشرفت میکنن. اونم فقط از یکی از اعضای خونوادش خیلی تنفر دارم دقیقا همون منظورمه.... دوس دارم کلا از ذهنم پاک بشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنیا همینه....منتظر جزا نباش

دنیا قشنگ نیست اصلا....... من تو بدترین شرایطش بودم پولارو من جمع کردم من با کاستی ها کنار اومدم الان خونوادش دارن استفاده میکنن حتما هم به ریش من میخندن... دقیقا میدونن من بخاطر اونا جدا شدم.

سی سال ات شده کینه از دلت پاک کن صفحه جدید ار زندگی ات باز کن ب کینه فقط خودتو سم خور میکنی 

نمیتونم پاک کنم متاسفانه تا میام چند روز فکرمو ازاد کنم خوابشونو میبینم اااه . تو زندگیم از هیچکس بدم نمیومد تا اینکه اینا شدن تنفرمن

شما ادم ھمدیگہ نبودین و با ھم نمی ساختین و جدا شدین ۔ چرا ھمش منتظر تیر غیب برای دیگرانید

شما نمیدونی چیکارا کردن شما از علت جدایی ما خبر ندارید....... خودشونم میدونن همه میدونن فامیلامون. نتونستم تحمل کنم بعد چندسال که قشنگ شستن منو اویزونم کردن تصمیم به جدایی گرفتم. خیلی بی حیا و خطرناکن از اونا که نمیتونی یک کلمه جوابشونو بدی

تو هم ازدواج موفق کردی و بچه داری.این یعنی تو موفق تر از اون هستی .از این  دید نگاه کن.

ولی همه جا حرف اونه که پولدار شده . من یقین دارم اکه با اون ادامه میدادم پول داشتم ولی ارامش نداشتم.