2777
2789
عنوان

همسرسابقم🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی کلا شمارو قبل از خاستگاری دیدو عاشق شد بعدم اومدن خاستگاری؟ 

چندسال منو میشناخت گفتم همسایه بودیم دوسم داشت ولی موقعی که من داشنم با همسر سابقم ازدواج میکردم اون فقط یه سرباز بود شرایط ازدواج نداشت عشقشو تو دلش نگه داشت🤣🤣🤣 من بی خبر بودم

چندسال منو میشناخت گفتم همسایه بودیم دوسم داشت ولی موقعی که من داشنم با همسر سابقم ازدواج میکردم اون ...

فداتشم. زندگی خوب الانتو با فکر کردن ب اون ادم قبل چرا خراب میکنی

پولدار شده ک شده، ممکنه از درون ارامش نداشته باشه

تو بسپر بخدا دیگم فکرشو نکن

بهت بدی کرده باشه تقاص پس میده

واسه منم دعا کن، شرایط تورو دارم الان، اما فعلا کسی عاشقم نشده😂

فداتشم. زندگی خوب الانتو با فکر کردن ب اون ادم قبل چرا خراب میکنی پولدار شده ک شده، ممکنه از درون ا ...

همسر فعلیم موقع ازدواج چیزی نداشت کلا من بد شانسم🤣ولی سنش  موقع ازدواج کم بود خوش قیافه بود و بااخلاق. اخه من همیشه انتخابم این بود که طرف ادم خوبی باشه همسر سابقمم انصافا ذاتا ادم درستی بود فقط عصبانی بود اونموقع سنم کم بود فکر میکردم خونوادشو با خوبیام ادم میکنم ولی زهی خیال باطن🤣بعضیارو هرچقد خوبی کنی بیشتر هار میشن.

بعذ ازدواج با همسر دومم باهم دیکه یه خونه و ماشین در واقع نیازهای اولیمونو ردیف کردیم خیلی زود خدا کمک کرد. ولی بخوام مقایسه کنم این همسرم از لحاظ اخلاقی صد درجه بهتره.خونوادشم به نسبت اونا ده درصد تو مخن  ولی همیشه حق رو به من میده در واقع من اولویتشم چیزی که تو زندگیه قبلی اینجوری نبود...😅

خداروشاکرم ولی میگم خدا قربون عدالتت چرا حقشونو کف دستشون نمیزاری ولی تاحالا همسر سابقمو نفرین نکردم اونم این وسط شکست خورد اونم سنش کم بود خام بود  وخبر دارم که الان هرروز با یکیه🤣😅 شما چرا جدا شدی؟