2777
2789
عنوان

همسرسابقم🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 38 پست
همسر فعلیم موقع ازدواج چیزی نداشت کلا من بد شانسم🤣ولی سنش  موقع ازدواج کم بود خوش قیافه بود و ...

عزیزم مهم همون اخلاق همسرته،همسر من فامیل نزدیک بود و هزاران مشکل داشت ک من بعد از ازدواج متوجه شدم

ادم بشدتتتت بی اخلاق و بی اعصاب بود، شکاک و بددهن بود

عرق خوربود سیگار میکشید، و تو دوران عقدمون زندان رفت

بیکارو علافم بود

با تمام مشکلات ریزو درشتی ک داشتیم چیزی ک منو بیشتر از همه ازار میداد، شکاش و تهمتای ناب جاش بود، تهمت میزد منم بی دفاع فقط گریه میکردم، میگف گریه کن واسه خاطر عشقت گریه میکنی

خلاصه تمام تلاشمو کردم ک حداقل کاری کنم دیگع شکاک نباشه اما نشد ک نشد و با بخشیدن تمام حقوحقوقم جدا شدم طلاق من همش 10 ماه طول کشید و اونم فکر میکرد من میخام ازش جدا بشم فورا زن مثلا دوس پسرم بشم

الان نزدیک ب 1سالو نیمه ک جدا شدم، ن خبری از خاستگار هست ن ازدواج 26سالمه و از اینده نامعلومم میترسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مهم همون اخلاق همسرته،همسر من فامیل نزدیک بود و هزاران مشکل داشت ک من بعد از ازدواج متوجه شدم ...

خواستگار کم شده چون وضع اقتصادی خوب نیست ولی یادت باشه اولویتت کسی باشه که ازدواج نکرده باشه یا زنش مرده باشه. با مطلقه ازدواج نکن خیلی ریسکه. سنت الان پایینه خیلی راه داری سعی کن تو اجتماع باشی دیده بشی خوش تیپ کن به قیافت برس عقل مردا تو چشمشونم هست. سنگین باش. ولی به دوستی هم نه نگو شایدطرف عاشقت شد😅 ولی حد خودتو بدون وا ندی که نمیاد بگیرتت چون مطلقه هم هستی بیشتریا میخوان سواستفاده کنن. سعی کن همون اول نگی این موضوعو.

منم همیشه حسرت میخورم ک کاش همون اول جدا میشدم و 5سال عمرمو پای ی ادم بی منطق عوضی هدر نمیدادم

الانم دیر نیست. راستی خودتو مشتاق ازدواجم نشون نده اگه با کسی دوس شدی اشنا شدی. اینو بفهمن خودشونو میکشن کنار. خودتو تا میتونی موفق نشون بده کاری واسه خودت دست وپا کن اگه بیکاری. تو اجتماع باش مستقل باش موثره همش

خواستگار کم شده چون وضع اقتصادی خوب نیست ولی یادت باشه اولویتت کسی باشه که ازدواج نکرده باشه یا زنش ...

بیشتر خاستگارام یا بگم تمام خاستگارام مطلقه هستن، ی مجرد داشتم ک اونم قضیه بکارتمو فهمید دیگه نیومد جلو مشکل داشت با این قضیه

کلا کسی ک نمیدونه قضیه طلاقمو، خاستگاری میکنه ولی بعدش من مجبورم بگم و اوناهم دیگه پیگیری نمیکنن،حتی خیلیا تلفنی بوده و نخاستن منو ببینن

رفتارمم تو اجتماع طوریه ک کسی جرئت نمیکنه بیاد جلو منظورم واسه دوستیه

بسیار محجبه ام،قیافمم خوبه 

اما.... اونجور ک میخام نیس

الانم دیر نیست. راستی خودتو مشتاق ازدواجم نشون نده اگه با کسی دوس شدی اشنا شدی. اینو بفهمن خودشونو م ...

منتظر خبرم درمورد شغلم، شغلم اگه اوکی بشه، خوبه و من دوسش دارم

تا الان چ قبل ازدواج چ بعد ازدواج تاحالا پیش نیومده ک کسی پیگیرم باشه یا عاشقم شده باشه