2777
2789
عنوان

ته دیگ زعفرانی عالی بیا بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 11418 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم گلم 

خیلی لطف کردی که تجربه تو در اختیار ما گذاشتی 😍😍😘😘

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

گلاب نمیخاس  

نه گلاب نمیخواد 

گلاب توحرارت عطرش ازبین میره 

بهتره اب توترکیب نباشه براهمین نوشتم که ماست غلیظ و پودر زعفران 

زعفران خودش عطر میده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

آره خیلی خوشمزه میشه من از یه نفر که تو رستوران کار میکرد یاد گرفتم 

اها چه جالب 

من نه هرسری زعفران دم کرده میریختم اصلا ازته دیگام راضی نبودم اونجور که باید یعنی بدلم نمینشست بعد اومدم پودرشو ریختم دیدم معرکه میشه خیلی خوب شده بود 

بعد من زردچوبم میزنم داخلش ازهمون اول خیلی توطعمش تاثیر داره 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من زرد چوبه نمی زنم زعفرون خیلی می ریزم رنگش خیلی خوب میشه 

نه ک یعالمه بزنم یذره میزنم خیلی خوشمزش میکنه