2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چیکار کردید ؟ 

من یکی دوبار دکتر رفتم مجرد که بودم نتونستن تشخیص بدن گفتن این بیشتر برای خانمهای متاهل که زایمان طبیعی داشتن و دچار افتادگی مثانه شدن یا قند دارن طبیعیه نه معاینه کردن نه دارو دادن بعد اینک ازدواج کردم یه دکتر دیگه رفتم اونم بدرد بخور نبود در عین حال الان نزدیک به یکسال که بیوفیدبک میرم و دکتر فوق تخصص مجراری ادرار رفتم مجدد که گفت مثانت کامل تخلیه نمیشه که تشخیص درستی بود ولی فک نمیکنم همه موضوع همین باشه ولی خب دارو استفاده میکنم درحال حاضر نمیگم بهتر نشدم ولی مشکل من بیشتر فارغ ازاینکه بعد دسشویی رفتننم حس میکنم دسشویی دارم تخلیه غیرارادی مثانه زمان خنده اس که فعلا باهاش درگیرم و دنبال ی دکتر خوب میگردم چون واقعا ادم اعتماد ب نفسش همه چیشو از دست میده

نه بابا می خوام همدرد پیدا کنم 

من بعد از بارداری و زایمان زود به زود باید برم دسشویی. ولی با ورزش کگل بهتر شد یکم اما بازم افتادگی داشتم. دکتر میگفت شدید نیست که بخای عمل کنی . با لیزر جوانسازی واژن بهتر شد. دو جلسه رفتم. اما باید ادامه میدادم که ندادم

و اینکه تکرر ادرارتون ند بار در روز بود ؟ 

نمیشه گفت چند بار در روز چون من حالت معمول حتی دوروزم میتونم ادرارمو نگه دارم و معمولا بستگی ب تعداد دفعات خندم داره و اینک قبلش دسشویی رفته باشم یا نه تا حدودی موثره ولی ن کامل

من یکی دوبار دکتر رفتم مجرد که بودم نتونستن تشخیص بدن گفتن این بیشتر برای خانمهای متاهل که زایمان طب ...

ممکنه بپرسم چطوری تشخیص دادن عضلات کف لگنتون ضعیفه ؟ 

ممکنه بپرسم چطوری تشخیص دادن عضلات کف لگنتون ضعیفه ؟ 

رفتم دکتر زنان و معاینه شدم دستگاه بهم وصل کردن ازم تست گرفتن مثل ورزش کگل میمونه باید خودت سفت و شل کنی وقتی سفت میکردم قدرتم انقدر صعیف بود ک با زمان شکل کردنم تفاوت نداشت البته الان قدرتم بالا رفته ولی باز نه در حدی ک زمان خنده با اون سفت کردن بتونم جلو ریزش ادرار رو بگیرم و مثانه بصورت غیرارادی تخلیه میشه تا حدودی