2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت خام یا نیمپز 

تخم مرغ خام یا نمیپز 

ماهی های جیوه دار

جگر و دل و قلوه و مغزو زبون ام ک مشخصع ضرر داره

غذاهای اماده

شیرینی جات زیاد باعث بالارفتن قند خون میشه

پنیر های نرم مث فتا و ... و پنیرای غیر پاستوریزه 

لبنیات غیر پاستوریزه 

میگن این میوه هام خوب نیستن : 

آناناس موز پاپایا هلو هندوانه تمر هندی

کنجد 

مواد غذایی کنسروی 

زرشک و زعفران 

من کاکائو ام نمیخورم شنیدم خوب نیست قاعده اوره

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
من فعلا ندارم خداروشکر. ببینم دکترم چی میده بهم

خداروشکر حتما زیر نظر دکتر باش هر دارویی دکتر داد مصرف کن

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
گوشت خام یا نیمپز  تخم مرغ خام یا نمیپز  ماهی های جیوه دار جگر و دل و قلوه و مغزو زبون ...

ممنونم گلم 

مواد غذایی کنسروی خوب نیست؟

من دیشب تن ماهی خوردم.امروز صبح کمی خونریزی دارم،یعنی به خاطر تن ماهی هست؟چیکار کنم حالا🥺🥺🥺

ممنونم گلم  مواد غذایی کنسروی خوب نیست؟ من دیشب تن ماهی خوردم.امروز صبح کمی خونریزی دارم،یعنی ...

اصلا توصیه نمیشه مواد کنسروی چون کلی مواد ناسالم دارن😑

والا نمیدونم شاید

حتما برو دکتر استرس نداشته باش انشالله ک هیچی نیست

راستی خودت الان چند وقتته؟

من سیزده هفته ام 

اصلا توصیه نمیشه مواد کنسروی چون کلی مواد ناسالم دارن😑 والا نمیدونم شاید حتما برو دکتر استرس نداش ...

البته خونریزیم زیاد نیست خداروشکر.

در حد یه سکه بود از صبح تا الان.

آره بعدازظهر میرم حتما 

گفتن ماهی خوبه، من فقط کنسرویشو میخورم.گفتم بخورم خوبه حتما 😂😂

من سیزده هفته ام 

بسلامتی نی نی تو دنیا بیاری و بغل کنی عزیزم.

چندتا سوال 

شما اصلا هیچگونه خونریزی تا الان نداشتی؟

توی این مدت چندبار سونو و آزمایش دادی؟

آزمایش اولیه رو دکتر برات نوشت؟

البته خونریزیم زیاد نیست خداروشکر. در حد یه سکه بود از صبح تا الان. آره بعدازظهر میرم حتما  ...

خب خداروشکر ک قطع شده 😁میفهمم چی میگی منم تمایلی ب ماهی ندارم چن بار خوردم ب زور شوهرم 😢😂 با مرغ و ماهی نمیتونم کنار بیام 

بسلامتی نی نی تو دنیا بیاری و بغل کنی عزیزم. چندتا سوال  شما اصلا هیچگونه خونریزی تا الان ...

ممنون عزیزم همچنین🥰😘

خداروشکر تا الان ن لکه بینی داشتم ن خونریزی 

ازمایش اولم ک فهمیدم باردارم خودم رفتم بعد جوابشو نشون دکترم دادم ک گفت بارداری 

تا الان دوبار سونو دادم یبار برا قلبش یبارم سونو ان تی 

ازمایش غربالگری ام تازه دادم 

دهمم نوبت بعدی دکترمه احتمالا برا سونو انومالی باشه 

خب خداروشکر ک قطع شده 😁میفهمم چی میگی منم تمایلی ب ماهی ندارم چن بار خوردم ب زور شوهرم 😢😂 با مرغ ...

قربانت 

ان شالله ادامه دار نباشه.من همش استرس میگیرم.

من مرغ رو راحتتر میخورم باز