2777
2789
تاثیر نداره  هر هفته یه قرص جدید میده هیچ تاثیری نداشته

اصلا نزار گشنه بمونی من قبل خواب ماست و نون خشک می خورم صبح بیسکویت ترد نمکی می خورم زیر سرم دوتا بالشت می زارم تا سوزش معده نگیرم غذاهای سنگین چرب پر ادویه نمی خورم معدم و یدفعه پر نمی کنم با اینکارا یکم بهتر می شم حتما سعی می کنم حداقل روزی یه لیوان شیر بخورم ویتامین دی هم می خورم که دکتر داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا  ان شالله زودتر حالت تهوعت خوب شه. راستی ویار رو از چند وقتگی دارن خانوما؟

واسه من از ۶ هفته شروع شد شاید کلا انشالله ویار نگرفتی همه قرار نیس ویار داشته باشن فعلا کامل لذت ببر هرچیزی که مقوی و خوبه بخور تا جون بگیری ویار شروع بشه یه مدت متاسفانه خیلی اذیت می شی از غدا می افتی الان سیب به گلابی انار کندر عناب بخور واسه بچه خوبه شاید بعدا نتونی بخوری مثل من

ممنونم 💐💐

ی لیست بلند بالادارم ولی اللن ت دسترسم نیست سعی میکنم تا جایی ک میدونم بهت بگم عزیزم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
اسم قرصت چیه؟؟ اگه قرص جواب بده خوبه خدایی،با قرص چندبار حالت تهوع داری؟

شبا میخورم قرصو اسمش اندانسترون 

وقتی میخورم فقط یکم اسید معده ام میاد بالا دیگ بالا نمیارم ولی وقتی نخورم از شدت حالت تهوع میترکم 😑

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
واسه من از ۶ هفته شروع شد شاید کلا انشالله ویار نگرفتی همه قرار نیس ویار داشته باشن فعلا کامل لذت بب ...

عه من فکر کردم ویار کردن دوران خوشی هست🤭🤭

همش چیز هوس میکنیم و میخوریم