2777
2789
مرسی خانومی از دلداریت. ان شالله،توکل به خدا. آره خیلی سعی میکنم مراقب باشم.از الان مثل زنای ۸ ماه ...

فدات گلی

به سلامتی بارت رو زمین بزاری🥰🥰

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله زودی یکی میاری تپل مپل و سالم

الهی امین یا رب 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
وای ابغوره من خوردم 😳 چیکارر میکنه من نمیدونستم

هیچ چیز اندازه کمش اشکال نداره زعفران زرشک آویشن هویچ همشون و اگه کم بخوری مثلا چند تا دونه زرشک رو برنج یا سریه قاشق کوچیک آویشن ضرر نداره اما همه ی اینا مقدار زیاد ضرر

نه استرسم برای اینه که اقدام اولمه برای بچه همش میترسم نشه مشکلی داشته باشم باردارنشم توذوق شوهرم بخ ...

واقعا می‌کنی با اقدام اول باردار میشی؟!!!

یک در هزاااار شاید با اقدام اول باردار بشن. بعد هم خود همون استرس خراب می‌کنه همه چی رو. شما باید با هم صحبت کنید که از این به بعد جلوگیری نمی‌کنیم تا ان شاالله امسال بچه دار بشیم. و کلااا بی خیال داستان حاملگی بشو و فقط به فکر کیفیت رابطه باش که عالی در آرامش بدون استرس و با رعایت اصول اسلامی باشه که بچه ای صحیح و سالم و صالح خداوند عنایت کنه.

ماه آخر رو میگن باید پیاده روی زیاد داشته باشی گویا . بخصوص برای زایمان طبیعی

از همون روز اول بارداری من آروم و قرار نداشتم با اینکه جفتم پایین بود ولی چون شاغل بودم یکسره میرفتم و میومدم خودمم نمیتونستم اصلا ی جا بشینم یادش بخیر

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
نه استرسم برای اینه که اقدام اولمه برای بچه همش میترسم نشه مشکلی داشته باشم باردارنشم توذوق شوهرم بخ ...

اوووووه بابا یکم روحیه تو ببر بالا .

تا ۶ _۱۲ ماه اقدام نشه طبیعیه

مرسی ازدعای قشنگت عزیزم انشالهههههههههه انقدردوس دارم خبر بارداریمو به شوهرم بدم ذوقشو ببینم اخه مید ...

ان شالله شماهم به زودی دلتون شاد بشه با وجود یه نی نی 

شوهر من بعد زدن بی بی چک گفتم بریم آزمایش بدم،گفت بذار بعدا میری،حامله نبودی فدا سرت،بودی هم فدا سرت 🤣🤣🤣

گفتم این فدا سرت فقط برای حامله نبودن مناسبه بابا