2777
2789
تروخدا حالا که یه فرشته تودلت داری برای منم دعاکن باردار بشم چندروزدیگه میخوام اقدام کنم خیلی استرس ...

چرااا وااااقعااااا استرس داری مگه میخوای چیکار کنی؟!!!!

استرس باعث میشه خل و خوی بچه ضعیف بظه . خود بچه عصبی و ... باشه . هر چی مادر و پدر به خصوص مادر در حین رابطه ریلکس و با آرامش باشه و یه رابطه فوق العاده گرم و عالی داشته باشه بچه با اخلاق و آرام و سالمی خواهی داشت از نظر روحیه.

این رو طبق تجربه سه تا فرزند دارم میگم . فقط سر فرزند دومم چنین حالتی نداشتم . پر استرس بودم. عصبی بودم. رابطه گرمی نداشتیم چون فقط همسرم میخواست. بچه ام عصبی و تندخو شده.

اما سر بچه سوم که خدا خواسته هم بود. خیییلی از نظر روحی عالی بودم. و خودم میخواستم و گرم بودم و یه رابطه‌ عالی داشتیم . 

بچه ام خنده رو. خوش اخلااااق اصلا گریه نمی‌کرد. ساکت آروم و همه عاشقش میشن اینو فقط از سر تجربه نمیگم. تو کتاب ها خوندم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا حالا که یه فرشته تودلت داری برای منم دعاکن باردار بشم چندروزدیگه میخوام اقدام کنم خیلی استرس ...

ان شالله به زودی زود اقدامت بگیره و تاپیک بارداریتو بزنی.

ولی اصلا استرس نداشته باش،میگن سمه،

منم اصلا بهش فکر نمی‌کردم و فکر کردم مثل همیشه پریودم عقب افتاده دیگه.ولی اینبار فرق داشت 🤭 الحمدلله

ان شالله همه ی منتظرا به زودی باردار بشن بحق امام حسین

چرااا وااااقعااااا استرس داری مگه میخوای چیکار کنی؟!!!! استرس باعث میشه خل و خوی بچه ضعیف بظه . خود ...

نه استرسم برای اینه که اقدام اولمه برای بچه همش میترسم نشه مشکلی داشته باشم باردارنشم توذوق شوهرم بخوره اخه عاشق بچه اس همش فک میکنم اگه نشه چی میشه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

من تا روز آخر بارداری م ۲۰ تا پله خونه رو هر روز چند بار میرفتم و میومدم همش هم تو بازار پلاس بودم . ...

ماه آخر رو میگن باید پیاده روی زیاد داشته باشی گویا .

بخصوص برای زایمان طبیعی

ان شالله به زودی زود اقدامت بگیره و تاپیک بارداریتو بزنی. ولی اصلا استرس نداشته باش،میگن سمه، منم ...

مرسی ازدعای قشنگت عزیزم انشالهههههههههه انقدردوس دارم خبر بارداریمو به شوهرم بدم ذوقشو ببینم اخه میدونم عاشق بچه اس انشالهههههههههه خداخودش کمکم میکنه توکل به خدا

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

عزیزان منشنیدم خانومی به نام بی بی سلیمانی تو مشهد هستن ک با دست زدن ب بدنتون کاملا میفهمن چ مشکلی د ...

چه جالب 

یکبار توی مطب دکتر یه خانومه هم هچین چیزی رو گفت‌ و بهم شماره طرف رو داد.من گفتم میخوام از نظر علمی جلو برم فعلا.

که خداروشکر جواب گرفتم بعد سه ماه اقدام

چند وقتته شما؟ ما طبقه دومیم 🥴🥴 تو عید مهمون داشتم چند شب، خیلی سرپا بودم.همش میترسم و استرس دارم

سه ماه اول خیلی مراقب باش صبر کن بچه جاش سفت بشه من ۷ هفته و ۵ روز رفتم سونو قلب گفت هماتوم داری ده روز شیاف برام نوشت پله رابطه خرید مسافرت کار سنگین و برام ممنوع کرد منم رعایت کردم خداروشکر تاالان همه چی خوب بوده ولی فامیلمون سن بارداری دقیقا مثل منه اون خرید طولانی و خونه تکونی و مهمون داری کرده بود به لکه بینی افتاد دکترش استراحت مطلقش کرد اونم هماتوم داشت

منم حالت تهوع دارم فقط با قرص اروم میشم قرص نخورم بالای شیش بار در روز بالا میارم😑واقعا نمیدونم چیک ...

اسم قرصت چیه؟؟

اگه قرص جواب بده خوبه خدایی،با قرص چندبار حالت تهوع داری؟