2777
2789

عزیزان منشنیدم خانومی به نام بی بی سلیمانی تو مشهد هستن ک با دست زدن ب بدنتون کاملا میفهمن چ مشکلی دارین و داروهارو خودشون درست میکنن و اقایون رو هم با دست زدن ب کمرشون مشکلشون رو میفهمن اونایی ک رفتن پیششون میگن هزار تا ازمایش داده بودیم ولی بی بی فقط با دست زدن همه ی مشکلو گفتن و دستشون شفاست درضمن تو بیمارستان هم تو بخش زنان کار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اکر برای حالت تهوع راهی دارید بگید  دیگه اب انار جواب نمیده برام هفته ۱۴ هستم

منم حالت تهوع دارم فقط با قرص اروم میشم قرص نخورم بالای شیش بار در روز بالا میارم😑واقعا نمیدونم چیکار کنم من هفته سیزدهمم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
نه گلی گذشت دیگ اگ خدایی نکرده میخواست طوری بشه میشد‌ خطر رفع شده ولی تا سه چهارماخگی‌خیلی مراقب خ ...

مرسی خانومی از دلداریت.

ان شالله،توکل به خدا.

آره خیلی سعی میکنم مراقب باشم.از الان مثل زنای ۸ ماهه آروم شدم😁😁😁

زعفران اب نارنج  ابغوره هرنوع دمنوش گیاهی عسل کلا چیزهای گرم همه اینا ب مقدار زیادش خطر ...

چیزهای گرم نه. مثلا پسته و بادام و فندق و مویز و مغزیجات که گرم هم هستن روزی ۷ تا دونه ایرادی ندارد.

رهاش کن همین   من دوتا اینجوری اوردم

بخدا رها کردم خیلی بیخیالم اما ببین چهار سال داره میشع سیو دو سالمم هست..... 

شوهرمم میخاد

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

چای کمرنگ بخور قهوه و چای پررنگ ممنوع 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
کلا گفت نخور پنیر پیتزا هم گفت امروز دوبار حالم بهم خورد الان دارم میرم برا بار سوم خیلی جالم بد بو ...

ای خدا 

ان شالله زودتر حالت تهوعت خوب شه.

راستی ویار رو از چند وقتگی دارن خانوما؟

من بلد نیستم چون بارداری اولمه فقط میدونم که زعفرون بده نمیخورم و مادربزرگم میگفت کلم بچه رو پوستشو ...

بسلامتی خانومی.چند وقتته؟

منم همینطور هستم.

ولی دارچین و جگر و دل گوسفندی هم اصلا خوب نیست