2777
2789
ممنون عزیزم همچنین🥰😘 خداروشکر تا الان ن لکه بینی داشتم ن خونریزی  ازمایش اولم ک فهمیدم بارد ...

خداروشکر خانومی

من دیروز پیش دکترم بودم بارداریمو از روز اول آخرین پریودم حساب کرد که شد ۵ هفته و یک روز .

الانم توی نی نی سایت محاسبه بارداری کردم،همون ۵ هفته رو نوشت.

ولی من از تاریخ آخرین اقدامم حساب کردم.

کدومش درسته؟

خودت با کدوم تاریخ ۱۳ هفته ای ؟

ممنون عزیزم همچنین🥰😘 خداروشکر تا الان ن لکه بینی داشتم ن خونریزی  ازمایش اولم ک فهمیدم بارد ...

منم یه آزمایش اولیه رو خودم رفتم دادم.

دیروز بردم پیش دکترم ،گفتش بارداری.و باز آزمایش بتا و کلی دیگه مثل چکاپ برام نوشت امروز دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر خانومی من دیروز پیش دکترم بودم بارداریمو از روز اول آخرین پریودم حساب کرد که شد ۵ هفته ...

عزیزم از روی تاریخ اولین روز اخرین پریودت حساب میکنن 

سونو ام اونطور برام حساب کرد ولی یکی دو روز عقب تر بود سن جنین تو سونو تا چیزی ک دکترم گفت 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
منم یه آزمایش اولیه رو خودم رفتم دادم. دیروز بردم پیش دکترم ،گفتش بارداری.و باز آزمایش بتا و کلی دی ...

اره منم چکاپ دادم متاسفانه یکم تیروییدم کم کار بود ک قرص مصرف میکنم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
قربانت  ان شالله ادامه دار نباشه.من همش استرس میگیرم. من مرغ رو راحتتر میخورم باز

وای ن اسم مرغم میاد میخام بالا بیارم الان مامانم داشت مرغ سرخ میکرد بوشو ک حس کردم میخاستم هرچی خوردم بالا بیارم همش عوق زدم😑 مرغو فقط کبابی میخورم

عزیزم از روی تاریخ اولین روز اخرین پریودت حساب میکنن  سونو ام اونطور برام حساب کرد ولی یکی دو ...

عهههه نمیدونستم.

پس من تو هفته ششم هستم با این حساب 😍😍😍💃💃💃

و کم کم باید منتظر حالت تهوع باشم 😬😬

اره منم چکاپ دادم متاسفانه یکم تیروییدم کم کار بود ک قرص مصرف میکنم 

منم کم کاری داشتم ،با دارو کنترل شده بود.

حالا ببینم جواب این چی میشه 

هزینه آزمایش من ۹۰۰ شد😑😑😑

عهههه نمیدونستم. پس من تو هفته ششم هستم با این حساب 😍😍😍💃💃💃 و کم کم باید منتظر حالت تهوع ب ...

اره دیگ باید خودتو اماده کنی منم اوایل حالت تهوع نداشتم الان اگ قرص نخورم میمیرم🥲

قبلا هم دوست نداشتی یا فقط توی بارداری اینطور شدی؟

قبلا دوس نداشتم زیاد اما ن در این حد ک تا بوش بخوره بهم عوق بزنم اتفاقا تا قبل حاملگیم همش برا شوهرم مرغ درس میکردم الان ب دلش مونده بچم یبار براش مرغ بپزم😂🤣

منم کم کاری داشتم ،با دارو کنترل شده بود. حالا ببینم جواب این چی میشه  هزینه آزمایش من ۹۰۰ ...

اوه چقد گرون من شیشصد شد هزینش 

منم اصن سابقه تیرویید نداشتم بخاطر بارداری فک کنم اینطور شدم 

اوه چقد گرون من شیشصد شد هزینش  منم اصن سابقه تیرویید نداشتم بخاطر بارداری فک کنم اینطور شدم&n ...

آره خیلی.

البته من آزاد دادم و بیمارستان خصوصی رفتم.

البته دکترم فرستاد اونجا.گفت کارش خیلی خوبه

خخخخخ شاید یکی دو ماه دیگه بهتر شی

فک نکنم😅