2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون دقییقا درد تو رو دارم ولی من الان خیلیی خوب شدم حجم طرفیت تنفسیت پایین اومده...ی سوال حالا ش ...

سلام ،تورو خدا رفتید پیش کدوم دکتر خوب شدین ادرسشو بگید هرجا هست ، من خواهرم مشکل شما رو داره هر دکتری میره تغییری نکرده ،تنگی نفس هنگام خواب و بالا رفتن پله و سرفه 

من ارثیه مخصوصا تو تابستون و بهار تو گرما در واقع...اگه با فعالیت کردن برات پیش میاد اونجوری ریه هات ...

من دقیقا اینم با فعالیت تپش نمیگیرم و نفس تنگی البته اضافه وزن هم دارم و بی تحرک

آسم خفیف داری شاید شعله ور نشده هنوز من بابام خیلییی وحشتناک بود فقط طب سنتی درمانش کرد حتی بگم کجاه ...

اره تو طب سنتی درمان داره اما نه هر حکیمی معتبر باشه تو اینترنت  سرچ کن طبیب ضیایی خیلی معروفن و عااااالی ایشون راه درمان ساده میدن

سلام..منم دقیقا مشکل شمارو دارم و دقیقا از وقتی واکسن کرونا و زدم اینطور ‌شدم تنگی نفسی که انگار یه سنگ سنگین روی سینمه و نمیتونم وفس عمیق بکشم و به قلبم فشار میاره و مجبورم خمیازه بکشم تا بتونم نفس بکشم ...دکترها همه گفتن اسم نیس بخاطر استرس و فشارهای عصبی و رفلاکس و ورم معدس همراه با الودگی هوا من یه مدت خوب میشم بعد چند ماه باز یهو شروع میشم ..وقتی غذاهای سردی بوخورین بدتر میشه و در معرض هیچگونه دود و عطری قرار نگیرین