2777
2789

سلام منم ۴ ساله این حسو دارم نفس عمیق در نمیاد خمیازه ناقصه موقع خوردن حرف زدن راه رفتن نفس کم میارم انگار و انقدر رو مخه که پانیک گرفتم دکترا میگن از اعشابه ولی من نفخ ورم شکم و متاسفانه فیبروم کیست هم دارم واقعا خسته شدم خدا خودش کمک کنه دکترا سر در نمیارن فقط قرص اعصاب 

طب سنتی اصفهان بود بهش داروهای خاص خودشون رو داد و چند تاعرق من بابام همه دکترا گفتن قطع امید چون فق ...

سلام ببخشید متونی برام آدرس این طب سنتی که میگی بفرستی تنگی نفس منم شدیده مثل پدر شما میخوام برم پیش اینی که میگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروی اعصاب رو نمیشه بدون مشورت پزشک مصرف کنید ولی داروی معده پنتوپرازول ۴۰ بود و قرص نعنایی ژله ای ...

پنتوپرازول میخورم هر جور قرص اعصاب دادن ولی من نخوردمواز سرترالین گرفته تا فلوکستین و عیره بازم‌ممنون 

پنتوپرازول میخورم هر جور قرص اعصاب دادن ولی من نخوردمواز سرترالین گرفته تا فلوکستین و عیره بازم‌ممنو ...

باید یه مدتی مصرف کنید بعد که بهتر شدید کم کم قطع میکنید البته من داروی اعصاب یه مشکل دیگه برام به وجود آورد رودم زخم شد و خونریزی روده داشتم بهتره که هر شب از گلاب اصل استفاده کنید به جای قرص اعصاب

طب سنتی اصفهان بود بهش داروهای خاص خودشون رو داد و چند تاعرق من بابام همه دکترا گفتن قطع امید چون فق ...

با عرض سلام واحترام من اصفهان هستم میشه لطف کنید و بگید آدرس این طب سنتی که پدرتون را بردید کجاست خواهش می کنم.

من

سلام خوبین من چند ساله موقع خوردن حرف زدن کلا نفس کم میارم موقع خوردن غذا نفس بدتر هر جا رفتم میگن یا اعصابه یا معده تازگیا رفتم گفتن اسم متوسط واری اخه نه سرفه دارم نه خس خس بوی هی چیز اذیتم‌نمیکنهواقعا موندم زندگیم بهم خورده شما نوشتین الرزی دارین میشه منو راهنمایی کنید من از صبح تا شب اینطوریم اخه اسم که اونطوری نمیشه ممنون میشم راهنمای کنید خدا خیرت بده خسته شدم 

فقط داری ب روند تنبل تر شدن ریه ات کمک میکنی نمیدونم چ وزنی دارید ولی روغن کم مصرف کنید از روزی ی رب ...

سلام ، ببخشيد منم مثل شما مشكل تنگي نفس دارم ، ميشه اسم دكتري كه رفتين رو بهم بدين ؟؟؟ ممنون ميشم