2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمان وامید قلبی داشته باش 

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

به نام خدا 

نگرفتم تا حالا 🙂🥲

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

دعا میکنم و دستشون رو توی براورده کردن باز میذارم

میگم من که برات تععین تکلیف نمیکنم محبوبم

چون میدونم خودت بهتر از من میدونی چی برام خوبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من چند وقتیه به این درجه از بندگی رسیدم که دیگه به زور چیزی رو از خدا نمیخام میگم اگه به صلاحمه خدایا خودت جورش کن اگرم نیست که تو خدایی و بد بندتو نمیخوای

اینقد ارامش میگیری اینجوری،حتما امتحانش کن

این نیز بگذرد  

دعا اعمال عبادی ترک گناه نزدیک شدن بهش درخواست دعا از دیگران

دعای پدرومادر خیلی بگیره

اینا راه هایی هست که میتونی بگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

من خیلی التماسش کردم 

سعی کردم واقعا واقعا یه انسان دیگه بشم 

بعد که شروع کردم به عبادت تازه فهمیدم چقدر گنهکارم 

باید اول جبران گناهامو بکنم 

بعد کم کم ترک گناه و بعدش دعا 

بعد شروع کردم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم 

بعد چله زیارت عاشورا به روش حق شناس گرفتم 

بعد کلی طلا نذر کررم 

نماز شب هر شب خیلی خیلی دعا کردم 

روزه میگرفتم خیلی زیاد 

ولی خب بازم میدونم که پیش خدای مهربونم بازم خطاکار بودم 

لطف کرد بهم خیلی بهم لطف کرد دعای من روسیاه قبول کرد همسرم شفا داد 

من چند وقتیه به این درجه از بندگی رسیدم که دیگه به زور چیزی رو از خدا نمیخام میگم اگه به صلاحمه خدای ...

خب اون خداست میشه کاری کنه ب صلاحم بشع🥲🥲

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹