میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
نخونننن😬. نخونننیااا😐. 😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی. خب. 😁❤️. خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁. کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا یعتی میشه این کروناهه برهههه😪