2777
2789
چشم نکته خوبی گفتی 😂😂

چشششت پر از روزای قشنگگگگ😍❤

ای بلاااا😁

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیستم بگم دنبال شوهر و ازدواجم ولی یه نفر رو دوست دارم و میخواستم برام دعا کنی اگه توش خیر و مصلحت برام نیست

یه خیر و مصلحت توش خدا بذاره برام برگرده پیشم. خیلی دلم براش تنگ شده میتونستیم ازدواج کنیم و اصلا استرس نداشتم یه ذره ولی الان دلتنگشم ♥️

خیلی خیلیییی مبارک باشه🎉

همیشه به همسرم میگفتم قبل از تولد دخترم ،بهترین روز زندگیم روز عروسیمه 🥰 بعد از اون هر عروسی که میرفتم ناخودآگاه یاد عروسی خودم میفتادم و اشک ذوق میریختم ...یادش بخیر ۱۱ سال از اون روز میگذره..

امیدوارم در کنارهم خوشبخترین باشین و لحظه لحظه زندگیتون پراز عشق باشه🙏🏻نذار اون روز هیچچچچچ چیزی ناراحتت بکنه فقط شاد باش چون دیگه چنین روزی تکرار نمیشه 

خوشبخت بشی عزیزم 

حتما بخند و خوش باش 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

خوشبخت بشی عروس خانم خوشگل😍😍😍

انشالله عروسیت به بهترین نحو برگزار بشه حسابی حالشو ببری بشه شروع شیرینی های زندگیت😁😍😍

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
از حبیب چه خبر؟رو داداشت خیلیا کراشنااااااااا😂👌♥️

خوبه سلام میرسونه😁

اره بابا همینجام ول کن من نیستن میخان زنداداشم شن😁😝

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

اخییی خوشبخت باشین و ب پای هم فسیل شین

طبیعیه استرست

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰