2777
2789

سلام عزیزم شمابارداری؟بارداری اولت مسمومیت بارداری داشتی ؟ منم ۲۴ هفته پسرمو از دست دادم سرهمین مسمومیت لعنتی

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
سلام عزیزم شمابارداری؟بارداری اولت مسمومیت بارداری داشتی ؟ منم ۲۴ هفته پسرمو از دست دادم سرهمین مسمو ...

سلام، من بارداری دوم مسمومیت بارداری گرفتم و تو۲۶ هفته زایمان کردم و بچه نموند. الآن دوباره باردارم، امروز ۳۶ هفته و ۱ روزم و خداروشکر تا حالا مشکلی پیش نیومده. فقط دو هفته دیگه تا زایمانم مونده

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، من بارداری دوم مسمومیت بارداری گرفتم و تو۲۶ هفته زایمان کردم و بچه نموند. الآن دوباره باردارم، ...

مسمومیت بارداری چیه؟ به خاطر چی مسموم شدید؟

خداروشکر. بسلامتی انشالله فارغ میشید

مسمومیت بارداری چیه؟ به خاطر چی مسموم شدید؟ خداروشکر. بسلامتی انشالله فارغ میشید

مسمومیت بارداری وقتی هست که بدن مادر تو خونرسانی مشکل پیدا میکنه و علامتش هم بالا رفتن فشار همراه با دفع پروتئین در ادراره. در موارد شدید مثل من آنزیمای کبدم به شدت بالا میره و تو هفته های پایین تر شروع میشه. تنها راه درمان قطعی هم خارج کردن جنینه. در موارد خفیف تر به مادر دارو میدن تا بچه بزرگتر بشه و بتونه خارج رحم زنده بمونه. من تو بارداری قبلیم گرفتم و ۲۶ هفته گفتن که اوضاع خودم خیلی بده و بچه رو خارج کردن اونم فقط یه روز زنده بود

سلام عزیزم شمابارداری؟بارداری اولت مسمومیت بارداری داشتی ؟ منم ۲۴ هفته پسرمو از دست دادم سرهمین مسمو ...

عزیزم فشار خونتون بالا بود؟ تحت کنترل نبودید مگه؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
مسمومیت بارداری وقتی هست که بدن مادر تو خونرسانی مشکل پیدا میکنه و علامتش هم بالا رفتن فشار همراه با ...

یعنی چی انزیم های کبدتون بالا رفته بود؟

من خودم بخاطر فشار خونم تحت کنترل هستم متیل دودا میخورم و هر ماه ازمایش دفع پروتئین میدم

غیر اینا چجوری ممکنه مسمومیت؟

سلام، من بارداری دوم مسمومیت بارداری گرفتم و تو۲۶ هفته زایمان کردم و بچه نموند. الآن دوباره باردارم، ...

عزیزم فشار بالا ..تاری چشم ..ضربان قلب بالا  دفع پروتین ...نگران نباش انشاءالله مشکلی پیش نمییاد توکل بر خدا

یعنی چی انزیم های کبدتون بالا رفته بود؟ من خودم بخاطر فشار خونم تحت کنترل هستم متیل دودا میخورم و ه ...

مسمومیت بارداری میتونه به خیلی از ارگان های بدن مادر صدمه بزنه. حتی در موارد شدید به قلب یا مغز، حتی باعث تشنج هم میشه. اگر فقط فشار بالا باشه دیگه مسمومیت بارداری نیست ولی اگر با دفع پروتئین باشه مسمومیته و اگر متوجه نشیم عوارض بدی داره

عزیزم فشار بالا ..تاری چشم ..ضربان قلب بالا  دفع پروتین ...نگران نباش انشاءالله مشکلی پیش نمییا ...

من یه بار تجربه اش کردم الآن میترسم که دوباره درگیر شم ولی خداروشکر امروز جواب آزمایشم که اومد دیدم خوبه

علائم مسمومیت بارداری چیاست؟

بارزترین علامت فشار بالا، سردرد و تاری دید. اگر تو ادرار هم پروتئین دفع شه دیگه قطعا مسمومیت بارداری 

مسمومیت بارداری میتونه به خیلی از ارگان های بدن مادر صدمه بزنه. حتی در موارد شدید به قلب یا مغز، حتی ...

من هر ماه کشت ۲۴ ساعته میدم بخاطر دفع پروتئین