2777
2789
عنوان

مسمومیت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 13979 بازدید | 36 پست
من ۲۴ هفته گرفتم سزارین شدم ...بارداری بعدیم شکرخدای مهربان باهزار سلام وصلوات خوب بودم ۳۸هفته زایم ...

خداروشکر، منم الآن ۳۶ هفته ام و تا حالا مشکلی نداشتم خدا کنه این دو هفته هم به سلامتی تموم شه

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش
من یه بار تجربه اش کردم الآن میترسم که دوباره درگیر شم ولی خداروشکر امروز جواب آزمایشم که اومد دیدم ...

خداروشکر  عزیزم انشاءالله زانوی خیر زمین بذاری 

چ بارداری پر استرسی داشتی درکت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اولین علامتی که رفتی دکتر چی بود؟ فشار بالا؟

اضافه وزن زیاد و فشار، دیگه آبم میخوردم وزنم بالا میرفت

بارزترین علامت فشار بالا، سردرد و تاری دید. اگر تو ادرار هم پروتئین دفع شه دیگه قطعا مسمومیت بارداری ...

من تپش قلب داشتم بهم دارو دادن

الانم عفونت ادراردارم بازم دارودادن

ایناربطی نداره پس؟

من تپش قلب داشتم بهم دارو دادن الانم عفونت ادراردارم بازم دارودادن ایناربطی نداره پس؟

نه عزیزم نگران نباش 

سلام، من بارداری دوم مسمومیت بارداری گرفتم و تو۲۶ هفته زایمان کردم و بچه نموند. الآن دوباره باردارم، ...

خدارو صدهزار مرتبه شکرعزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی .میشه بگی چه کارای کردی که دیگه این اتفاق پیش نیومد عزیزم ؟سربارداری اولت این مشکل نداشتی ؟پیش دکتر پر خطر میری؟

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
عزیزم فشار خونتون بالا بود؟ تحت کنترل نبودید مگه؟

سلام عزیزم فشارم یهو رفت بالا تحت نظر بودم ولی دکترم نفهمید خودمم اطلاعاتم کم بود...

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
خدارو صدهزار مرتبه شکرعزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی .میشه بگی چه کارای کردی که دیگه این اتفاق پی ...

بارداری اولم همه چیز خوب بود ولی دومی ۲۶ هفته ختم بارداری دادن. بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم، اول اینکه مصرف نمک رو خیلی خیلی کم کردم. از هفته ۱۲ دکترم بهم آسپرین و آل آرژنین داد که مرتب میخوردم. مایعات و پروتئین زیاد مصرف میکردم. شیرینیجات و ادویه هایی که فشار رو بالا میبره حذف کردم.

منم این آخرا میدم

من انقدر فوبیای مسمومیت گرفتم که از همون ماه اول دارم متیل دو پا میخورم و از ماه سوم هر ماه کشت ۲۴ ساعته میدم

ولی نمک رو حذف کردم و اسپرین هم میخورم شکر خدا فشارم کنترل شده

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
بارداری اولم همه چیز خوب بود ولی دومی ۲۶ هفته ختم بارداری دادن. بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم، اول این ...

آل الرژین چیه؟ قرص فشار نمیخوردین؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
آل الرژین چیه؟ قرص فشار نمیخوردین؟

آسپرین میخوردم چون له طور معمول فشار ندارم، ال آرژنین یه قرص که جذب پروتئین رو بیشتر میکنه و به رشد بچه کمک میکنه

عزیزم میدونم مال خیلی وقت پیشه... ولی منم شرایطم مث اون زمان شماست و خیلی نگرانم و حالم بدع. منم با فشار بالا و دفع پروتیین زایمان کردم. الان ۱۴ روز از زایمانم میگذره اما هنوز ادرارم کف الوده و فشارامم بالاس. هرروز میرم دکتر ولی چیز خاصی نمیگن. شما بعد زایمان کی فشارات و دفع پروتیینت نرمال شد؟؟ دکتر میرفتی یا پیگیری خاصی میکردی؟؟ من افسردخ شدم از نگرانی

مسمومیت بارداری وقتی هست که بدن مادر تو خونرسانی مشکل پیدا میکنه و علامتش هم بالا رفتن فشار همراه با ...

علائمت چی بود ک فهمیدی آنزیم های کبدت بالا رفته؟من زایمان دوم بعد زایمان درد داشتم سمت راست فشارمم بالابود چند روز بستریم کردن گفتن آنزیم های کبدت بالا خطرناک باید تحت نظر باشی آی سیو اما در بارداری علائم نداشتم فقط روزای آخر خارش بدن شدید داشتم گ میگفتن از گرمی طبیعی شما چه علائمی داشتید ک زودتر متوجه شدی الان سومیش باردارم و استرس گرفتم