2777
2789
عنوان

مسمومیت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 13979 بازدید | 36 پست
بارداری اولم همه چیز خوب بود ولی دومی ۲۶ هفته ختم بارداری دادن. بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم، اول این ...

دوست عزیز میشه بگید سزارینی بودید یا طبیعی سر بچه دوم که ۲۶ هفته بدنیا اومد؟آخه میخوام ببینم بعد ۸ماه باردار شدید اگز سز بودید مشکلی برای بخیه ها پیش نیومد

سلام عزیزم شماهم مقاومت شریان رحمی داشتی ؟واینکه وزن بچه چقدر بود وقتی بدنیا اومد ؟

برامنم دعاکن ایندفه بسلامتی دخترمو بگیریم بغلمون 🙏❤️

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، من بارداری دوم مسمومیت بارداری گرفتم و تو۲۶ هفته زایمان کردم و بچه نموند. الآن دوباره باردارم، ...

سلام منم مث شما مسمومیت داشتم ۲۸ هفته بچمو از دست دادم فشار خون بالا برا بارداری بعد میترسم شما بسلامتی زایمان کردید برا بارداری دومتون چیا رعایت کردید ک مشکلی پیش نیومد

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....