2777
2789
من دارم میگم ولش کن تو ول نمیکنی بدردت نمیخوره موردای بهتری سراغت میان

نمیتونم اجی واقعا نمیتونم خیلی دوسش دارم زیاد طوری که خودمو له کروم واسش تا اینجا 😭😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
بیشتر تو اون و دوست داری  باهاش ازدواج میکنی ولی قلق داره اون برنامه های مالی زیادی داره فقط پ ...

مرسی عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنیم؟ و اینکه یعنی عاشقم نیست درسته؟

حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَڪیٖلْ...😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجی دوسم داره یا من سرگرمیشم کسی تو زندگیش هست عیرمن مثلا دوست دختر داره یا نه  حالا اگه دوبار ...

میشه به سوالام جواب بدین ممنونت میشم خیلی دلم گرفته😢😥😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
من دارم میگم ولش کن تو ول نمیکنی بدردت نمیخوره موردای بهتری سراغت میان

اگه مشکل فقط دختز حالش و مادر و خالش باشن من میتونم از پس اونا بربیام میتونم اینو درست کنم من خودشو دارم میگم از هودش واسم بگید لطفااا اجی به خدا کسیو ندارم حالم خیلی گرفتس دلم خیلی گرفته از خدا یه نشونه خواستم شاید شما همون نشونه باشین لطفا با حستون کمکم کنید از خودش بهم بگید لطفااا ممنونتون میشم

نمیتونم اجی واقعا نمیتونم خیلی دوسش دارم زیاد طوری که خودمو له کروم واسش تا اینجا 😭😭😭

بیشترم له میشی درکت میکنم ولی آخرش که شکست خوردی نا امید نشو برات بعد این مورد سفر میبینم اون سفر برات راه گشا میشه

بیشترم له میشی درکت میکنم ولی آخرش که شکست خوردی نا امید نشو برات بعد این مورد سفر میبینم اون سفر بر ...

چه سفری میتونید ازش بگید لطفااا

یعنی تو این یازده سال اصلا دوسم نداش 💔

بیشتر رفع تنهاییش بودی 

حالا عیبی نداره مشکل تو تنها نیست همه ی عاشقا این مشکل و دارن 

خیلی کم پیش میاد دونفر میزان علاقشون بهم یکسان باشه معمولا اونی که عاشقتره بیشتر اذیت میشه