2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر رفع تنهاییش بودی  حالا عیبی نداره مشکل تو تنها نیست همه ی عاشقا این مشکل و دارن  خ ...

ارهمیدونم دیگه الان با یکی دیگس این حق من نبود ک براش هر کاری کردم کاش یروز پشیمون شه 😔

اگه مشکل فقط دختز حالش و مادر و خالش باشن من میتونم از پس اونا بربیام میتونم اینو درست کنم من خودشو ...

خودشم خیلی بهت علاقه نداره اون حتی تو دوست داشتنم تحت تاثیر اوناست بفهم دختر خوب

شما حستون خیلی درست بود من دلم میخوا با کسی ازدواج کنم که عاشقم باشه این نشونم عاشق ام نیست درسته؟

آره عاشقت نیست البته شاید عاشق پیدا نشه ولی کسی میاد که خیییییلی هواتو داره و این از عشقی که میخوای بیشتر میرزه 

دقت کن

خودشم خیلی بهت علاقه نداره اون حتی تو دوست داشتنم تحت تاثیر اوناست بفهم دختر خوب

میدونم چی میگی گلم به خدا متوجه ام اون تقریبا خنثث نه اینکه میتونم بگم نداره نه اینکه میتونم بگم داره مشکل من ادماین که اطرافشن دخترایی که مدام باهاشون حرف میزنه این منو ادیت میکنه مدام انلاینه مدام تا نصفه شب بیداره و چت میکنه مشکل من این ادماس میخوام بدونم اینا پوچ میشن یا نه مشکل من اصلا خانواده و فامیلاش نیستن چون از اونا دوره شعر ماس میتونم تا حدی بازم دورترش کنم 

اجی یه مشکل دیگم داره که به من نمیگه چند دفعه پرسیدم ولی دیدم طفره میره میتونید حدس بزنید اون چیه ؟؟

اگه علاقه نداره و تحت تاثیر اوناس و کلا منو نمیخواد پس چرا ۲۰ روز دیگه بهم زنگ میزنه

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
سفرت بعد اینکه این الدنگ و ول کردی پیش میاد تا اون موقع دیگه نمیتونم چیزی بگم بعد از سفرتم میگم

خب این سفر چبه با کسی میرم یا خودم میرم کجا میرم اخه سفری ندارم برم جایی ندارم برم 😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
سفرت بعد اینکه این الدنگ و ول کردی پیش میاد تا اون موقع دیگه نمیتونم چیزی بگم بعد از سفرتم میگم

بعد این سفرم چه اتفاقی میوفتع