2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ چقد درست گفتی دقیقا این سع تا مشکل من همین سه تان باور کن  اجی میتوتی بگی تایمی میتونین حدس ...

بیست روز طول میکشه زنگ بزنه ولی اگه از من میشنوی ولش کن چون دارم میبینم همونا باعث میشن بینتون جدایی بیفته .مردی که خودش زنش و انتخاب نکنه دوزار نمیرزه ولی تو ازش دل نمیکنی تا خودت به این نتیجه نرسی

بیست روز طول میکشه زنگ بزنه ولی اگه از من میشنوی ولش کن چون دارم میبینم همونا باعث میشن بینتون جدایی ...

خیلی حرف اونا رو قبول داره خصوصا خاله و دختر خالش مخصوص تر دختر خالش فقط خوبیش اینکه ازشون دوره شهر ما زندگی میکنه ولی یه بار گفت تو حرفاش اگه ازدواج کنیم اگه اونجا کار خوبی باشه میریم اونجا 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
سلام‌عزیزم برای منم‌ میگی نشونم دوستم داره؟باهم ازدواج میکنیم؟ چی راجب نشونم حس میکنی؟

بیشتر تو اون و دوست داری 

باهاش ازدواج میکنی ولی قلق داره اون برنامه های مالی زیادی داره فقط پرهاش و نچین شاید احمق بنطر برسه ولی خیلی دلسوزه

بیست روز طول میکشه زنگ بزنه ولی اگه از من میشنوی ولش کن چون دارم میبینم همونا باعث میشن بینتون جدایی ...

اجی دوسم داره یا من سرگرمیشم کسی تو زندگیش هست عیرمن مثلا دوست دختر داره یا نه 

حالا اگه دوباره برگرده باهم ازدواج میکنیم یا نه 

خیلی اعصابمو خورد میکنه با کاراش واقعا خیلی دلم گرفته 

به نطرتون حل میشه 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ایشون منو واقعا دوس داره یا من فقط سرگرمیشم عیر من کسی تو زندگیش هست مثلا حتی دوس دختر هم نداره حستو ...

من دارم میگم ولش کن تو ول نمیکنی بدردت نمیخوره موردای بهتری سراغت میان