2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی چقدر عاشقشی و دوسش داری خودش وقت تعیین کرده گفته باید فکر کنم خودش پیام میده 

میشه بهتوت در خواست بدم قبول کنید لطفاا 

بعدش سوالمو پرسیدم لعو کنید اخه شما اولین کسی هستید که درست گفتید😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
وای اجی چقد حست درسته اره خیلب عاشقشم وقت تعیین کردیم تا یکشنبه که حرف بزنیم راجع به خانواده هامون د ...

با خانوادش حرف میزنه و بهت زنگ میزنه 

هنوز دودله چون خییییلی حرف زنای فامیلشون و قبول داره بیشتر نظر اونا راجب تو براش مهمه مثل خالش و دختر خالش و مامانش 

با خانوادش حرف میزنه و بهت زنگ میزنه  هنوز دودله چون خییییلی حرف زنای فامیلشون و قبول داره بیش ...

اخ چقد درست گفتی دقیقا این سع تا مشکل من همین سه تان باور کن 

اجی میتوتی بگی تایمی میتونین حدس بزنین اجی حالا باز بیاد ما بهم میرسیم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
مهرماه با ی غریبه آشنا میشی و بنظر عالی میاد  زود ازدواج میکنید ولی کم کم میبینی دوست نداره صب ...

سلام‌عزیزم برای منم‌ میگی

نشونم دوستم داره؟باهم ازدواج میکنیم؟

چی راجب نشونم حس میکنی؟

حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَڪیٖلْ...😍
اخ چقد درست گفتی دقیقا این سع تا مشکل من همین سه تان باور کن  اجی میتوتی بگی تایمی میتونین حدس ...

ایشون منو واقعا دوس داره یا من فقط سرگرمیشم عیر من کسی تو زندگیش هست مثلا حتی دوس دختر هم نداره حستون میگه 

اخه کاراش خیلی ادیتم میکنه