2777
2789

چن روز قهر خونه مادرم بودم خواهرمم خونه مامانم اومده بود سر بزنه

با کمک چن کار تزیینی انجام دادیم اون از خودم یاد گرفته و مبتدیه 

دستش خیلی کنده اومدم براش چن مورد درست کردم و بهش ایده دادم

بعد امروز صب دیدم اونایی ک براش درست کرده بودم رو گذاشته کنار   و پسشون داده  بدون اینکه چیزی بهم بگه

خیلی بهم برخورد (پیش خودم فکر کردم چون با شوهرم مشکل دارم ترسیده ی وقت اونم دچار مشکل بشه)ب این چیزا اعتقاد داره

شما باشید چی فکر میکنید

بهشم ک گفتم گفت خودم بلدم خودم درست میکنم

ولش کن... این ادم مریضه دست خودشم نیست...مث اینکه  از دست کسی که سرما خورده ناراحت بشی چون سرفه میکنه...اینم یه جور مریضیه کاراش دست خودش نیست ‌‌‌‌‌...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن... این ادم مریضه دست خودشم نیست...مث اینکه  از دست کسی که سرما خورده ناراحت بشی چون سرفه ...

اخه خواهر ادم؟؟؟ شمارشو از گوشیم حذف کردم  و تا ابد دیگه باهاش حرف نمیزنم  عوض اینکه بگه این همه بهم یاد داده و بهم ایده داد  اینه جواب من؟

اخه خواهر ادم؟؟؟ شمارشو از گوشیم حذف کردم  و تا ابد دیگه باهاش حرف نمیزنم  عوض اینکه بگه ا ...

حق داری...عزیزم همیشه ادم عمیق ترین زخما رو از نزدیکانش میخوره...اونا میدونن چجوری بزنن که بیشتر دردت بگیره...شماهم دیگه به همچین ادمی لطف نکن... امیدوارم هرچه زودتر مشکلت با همسرت حل بشه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟