2777
2789
عنوان

كيا قيمه شون خيلي خوب ميشه؟؟

819 بازدید | 38 پست

من دستپختم تعريف از خودم نباشه خيلي خوبه ولي قيمه هام بعد چند سال خوب نميشه فقط يه بار خوب شد كه خودم بار گذاشتم جا انداختنش با مامانم شد 

البته كلا شايد ٧ دفعه درست كردم خودم چون اوني كه ميخوام نميشه درست نميكنم

شما چيكار ميكنيد قيمه هاتون خوب ميشه؟؟براي من يه بار آبش كم ميشه هي مجبورم اب بريزم يا زياد ميشه مجبورم در قابلمه بردارم و شعله زياد كنم 

تو جا انداختنش مشكل دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوشتش رو با پیاز وادویه وزردچوبه اول توی زود پز میپزم ۴۵ دقیقه بعد لپه اضافه میکنم حداکثر ۲۰ دقیقه هم بالپه بپزه بعد دیگه میریزم توی قابلمه نمک و رب ودوتا چوب دارچین.میذارم جا بیفته باشعله کم..اخرش چوب رو برمیدارم... ودر۵دقیقه آخر یه قاشق گلاب میزنم.. قیمه های نذری معمولا گلاب میریزن که خوشمزه میشه

پارسا پسرمامان😍

من قیمه ام خوب میشع همیشه اینطوری درست میکنم 

اول ب ازای هر نفر 5 تکه گوشت متوسط خورد میکنم.  پیازو ریز خورد میکنم تفت میدم وقتی سبک شد. گوشتو اضافه میکنم. تفت میدم تا قشنگ سرخ شه.  فلفل سیاه و زرد چوبه. و یکمم دارچین و ادویه ی کاری میزنم.  وقتی گوشت قشنگ سرخ شد. رب اضافه میکنم من برای هر دو نفر. ی قاشق رب میزنم. وقتی رب هم قشنگ سرخ شد اب اضافه میکنم. اب. به ازای هر دو نفر ی کاسه میریزم و در اخر. دو کاسه هم اب اضافه میریزم. زیرشو کم میکنم. میرم سراغ لپه.   ب ازای هر نفر ی قاشق لپه میریزم جدا گانه بپزنه چون تو خورشت همیشه سفت میشه خوب نمیپزه.  وقتی پخت. میزارمش کنار. نیم ساعت اخر پخت با لیمو عمانی لپه رو هم اضافه میکنم. اگه غلظتش خوب بود. خاموش میکنم. خوب نبود باز میزارم بپزه

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
من گوشتش رو با پیاز وادویه وزردچوبه اول توی زود پز میپزم ۴۵ دقیقه بعد لپه اضافه میکنم حداکثر ۲۰ دقیق ...

ممنونم عزيزم چقدر سريع و خوب هنوز جرات نكردم زودپز استفاده كنم ميترسم