2777
2789
عنوان

كيا قيمه شون خيلي خوب ميشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 38 پست
من قیمه ام خوب میشع همیشه اینطوری درست میکنم  اول ب ازای هر نفر 5 تکه گوشت متوسط خورد میکنم ...

ممنونم عزيزم خيلي لطف كردي نوشتي ازش اسكرين شات گرفتم اندازه ها دستم باشه 

من وقتي لپه با گوشت تفت دادم و از اول ميريزم احساس ميكنم مزه و بوي آبگوشت ميگيره بايد جدا بپزم

من لپه رو جدا میپزم. گوشت رو که با پیاز و لیمو و رب و آلو  و ادویه جات تفت دادم بعد لپه رو میری ...

اينطوري بو و مزه آبگوشت هم نميگيره 😂 فقط وا نميره چون تفت نخورده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزيزم خيلي لطف كردي نوشتي ازش اسكرين شات گرفتم اندازه ها دستم باشه  من وقتي لپه با گوشت ...

خواهش میکنم عزیزم😘😘  لپه رو من. دو سه باری با گوشت ریختم خیلی بد شد خورشتم. ولی وقتی جدا میپزم. میریزم توش.  عالی میشه.  اگه اب لپه رو هم بریزی یکمشو لعاب دار میکنه خورشتو

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
خواهش میکنم عزیزم😘😘  لپه رو من. دو سه باری با گوشت ریختم خیلی بد شد خورشتم. ولی وقتی جدا میپز ...

خيلي بهم كمك كردي ممنونم از اينكه وقت گذاشتي برام لطف كردي عزيزم فقط لپه وا نميره چون تفت نخورده؟

ی چوب دارچین از اول پخت بریز آخر ی قاشق گلاب اضافه کن

دقیقا معجزع میکنه مزه بهش میده مخصوصا اگر پیازهاشو رنده نکنی و خلال خلال درشت خوردکنی بعد پیازا لعاب میده بهش وااااای🤤مثل قیمه های مجلسو رستوران میشه

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
ممنونم عزيزم چقدر سريع و خوب هنوز جرات نكردم زودپز استفاده كنم ميترسم 

زود پز من ازاین مدلهایی که درش قفل میشه هست تا بخارش خارج نشده درش باز نمیشه..اگرمنظورت وارفتن حبوباته که باید دستت بیاد. توی زودپز من لپه بیشتر از۲۰ دقیقه له میشه..

پارسا پسرمامان😍

خب لپه رو از قبل نیم پز کن بذار اون کف و نفخش بره از اون ور یکم پیاز رو ریز رنده کن با گوشت که هرچی ریز تر باشه خوشمزه تر میشه با یکم روغن جامد تفت بده گوشت که خوب رنگش عوض شد پیاز سرخ شده چیپسی رو اضافه کن بهش باز یکم تفت بده لپه ها رو بریز باز تفت بده رب گوجه بریز قشنگ تفت بده که بوی خامیش بره بعد ۴،۵ لیوان آب جوش اضافه کن بذار  بپزه و کم کم با دمای کم بپزه و روغن بندازه ، یک ربع آخر لیمو عمانی و ادویه قیمه یا چوب دارچین اضافه کن ترشیش هم سلیقه ایه میتونی آبلیمو هم بزنی موقع سرو هم سیب زمینی سرخ شده بریز روش

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خيلي بهم كمك كردي ممنونم از اينكه وقت گذاشتي برام لطف كردي عزيزم فقط لپه وا نميره چون تفت نخورده؟

لپه رو قبل از اینکه بذاری بپزه تو روغن تفت بده یکمی زردچوبه فلفل و نمک هم بزن ابشو کم بریز زیرشو کم کن اروم اروم بپزه .اگه هم میخوای لپه هات زود بپزه از روز قبل خیس کن تایم پختش نصف میشه 

"برای هم خوب بخواهیم...  

گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده سرخ کن قیمه های پخته شده هم  تفت بده بعد رب گوجه نمک فلفل پودر سیر ادویه اضافه کن تفت خورد آب جوش اضافه کن لیمو عمانی یا پودر لیمو هم اضافه کن زیرشو‌کم کن تا جا بیفته سیب زمینی هم جدا سرخ کن آخرش بریز ذو‌خورشتت

پیاز داغ درست میکنم 

گوشت گوسفندی و باهاش تفت میدم، در حد، 3،4 دقیقه  بعد لپه هارو که از قبل خیس کردم و بهش اضافه میکنم بعد تفت میدم چون که حبوبات هم زقم داره، زقمش بره 

بعد رب گوجه اضافه میکنم 

تفت میدم 

بعد آب اضافه میکنم 

میذارم 5-6 ساعت رو اجاق باشه 

40 دقیقه قبل اینکه خاموشش کنم 

یه قاشق چای خوری پودر دارچین بهش اضافه میکنم 

بعد ک اجاق و خاموش کردم یه قاشق غذا خوری گلاب به قیمه اضافه میکنم 

سیب زمینی هم برای تزئین میریزم، داخل خورش نمیریزم

مهم جا افتادن و کم آب بودنش. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

پیاز داغ درست میکنم بعد ی خورده لپه با پیاز تفت میدم گوشت اضافه میکنم با زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدم ۲/۵  لیوان آب می ریزم ی سالت بعد نمک و پود دارچین و ۳ قاشق غذا خوری زعفران بعد رب که با زردچوبه تفت دادم و لیمو عمانی و ی ربع آخر سیب زمینی سرخ شده که لعاب بندازه و ۲ دقیقه آخر ی قاشق گلاب و ی غل خورد خاموش میکنم