2777
2789
عنوان

كيا قيمه شون خيلي خوب ميشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب لپه رو از قبل نیم پز کن بذار اون کف و نفخش بره از اون ور یکم پیاز رو ریز رنده کن با گوشت که هرچی ...

ازت ممنونم برام اين همه وقت گذاشتي و توضيح دادي خيلي بهم كمك شد

هرچي خير و بركت هست هميشه سر راهت باشه عزيزم🙏❤️ 

عزيزممم نكته خيلي مهمي بهم ياد دادي ممنونم ازت❤️ 

خواهش میکنم عزیزمم،فقط یچیزی رو یادم رفت بگم لپه خیس خورده زود میپزه دائم بهش سر بزن ک بیش از حد نپزه و باز نشن

باعث خوشحالیمه کمکی کرده باشم❤

"برای هم خوب بخواهیم...  
ازت ممنونم برام اين همه وقت گذاشتي و توضيح دادي خيلي بهم كمك شد هرچي خير و بركت هست هميشه سر ...

قربان تو راستی اگه خواستی عین قیمه نذری بشه حتما آخرای پخت یه قاشق گلاب اضافه کن 😋

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خيلي بهم كمك كردي ممنونم از اينكه وقت گذاشتي برام لطف كردي عزيزم فقط لپه وا نميره چون تفت نخورده؟

خواهش میکنم.گلم کاری نکردم که. نه برا من که وا نمیره اصلا. اگه حس کردی وا میره تو خورشت. وقتی لپه پخت. تفت بده بعد بریز تو خورش

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید