2777
2789
عنوان

استرس نمیزاره درس بخونم✨

1399 بازدید | 27 پست

همش ب امتحانای هفته بعد و نهایی فک میکنم

اینکه الان مدرسه نرفتم تو ذهن مدیرمون چیا میگذره+

اینکه فقط واسه امتحانا برم مدرسه چی میشه

امروز عجیب شدم همینکه کتاب رو باز میکنم اینا یادم میان

گریم میگیره استرس تبدیل ب دل درد هم ک شده...

پایه 12

میتونین راهنمایی کنین✨

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا  توروخدا بزار کنار استرس   الان  منم جای توام    از فردام برو مدرسه   و درکنارش هم درستو بخون  خیلیییی باید خر بزنی برا امتحانا ها خیلییییییی امتحانا مفهمومی   الان من خودم  دارم میخونم    الان خواهرم جای تو مدرسه نرفته  ولی خب  درسشو میخونه  

دوازدهمم منظورم امروز نیس کلا اکثرا دوازدهمیا از بعد عید تق و لق میرن...

میدونم عزیز

الان که نمیتونی تمرکز کنی رفته بودی بهتر بود چندتا مسئله حل میکردین کلاس 

این هفته رو میرفتی هفته آینده تعطیل

بابا  توروخدا بزار کنار استرس   الان  منم جای توام    از فردام برو مدرسه &n ...

درسته باید گذروند شرایط برای همه یکیه🙂💎

میدونم عزیز الان که نمیتونی تمرکز کنی رفته بودی بهتر بود چندتا مسئله حل میکردین کلاس  این هفت ...

از هفته آینده کلا قراره امتحان شبه نهایی بدیم تا اردیبهشت...

بازم مرسی♡

یه چیزی بهت میگم اویز گوشت بکن... هر اتفاقی ک بخاد بژفتا می افته یعنی بخای تجدید بشی میشی بخاد کنکور رد شی میشس... و ته اینا اتفاقی نمی افته مردن نیس بوقش یک ساله دیگ اس... ولی اون استرس ک الان داری و من از پو خیلی بدتر بودم شد واس من کم کاری تیرویید از بس سر درسام استرس میکشیدم و کم کاری تیرویید رو رحم اثر گذاشت شد کم خونی شدید باعث شد چهار سال پشت کنکور بمونم و الان از 18 سالگیم تا الان افت قند دارم سر همون استرسا.... حالا بعد 13 سال دیگ فهمیدم اگ مردن تقدیرم باشه تو این اتفاق می میرم چ بترسم استرس بگیرم و چ نترسم... پس بخون کم و زیاد در حد توانت بخون استرس هم نگیر چون هر جی قرار باشه اتفاق بیفتت می افته ما بقط زمان حال رو برای خودمون زهرمار میکنیم و هم سر استرس زمان رو از دست میدیم... پس اروم باش و بخون وقت هست... نگران معلم و مدیر اینا نباش اینا تهش میخان دعوا کنن ک مهمم نیس اونیک سر نخوندن ضربه میخوره خودتی... 

اینایی ک ب تو گفتم تجربه زندگیم بود

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

من عید برنامه نوشته بودم با مامانم که تا آخر عید درسامو تموم میکردم ولی عمل نکردم الان دارم با پوست و گوشت استخونم میسوزم از عمق وجودم دارم حسرتشو میخورم دارم دیوونه میشم 

درسته باید گذروند شرایط برای همه یکیه🙂💎

فقط اینو میگم که از همین الان حسابی شروع کن بخون   بد مرورشون هی کن  تا این امتحان نهایی  بدی خلاص شیم ازین مرحله لعنتی بریم دانشگاه    چون خیلی امتحان نهایی رو کنکور  تاثیر داره   

یه چیزی بهت میگم اویز گوشت بکن... هر اتفاقی ک بخاد بژفتا می افته یعنی بخای تجدید بشی میشی بخاد کنکور ...

شما چی قبول شدی؟ به هدفت رسیدی؟ من که حسرت اینو میخورم که چرا عید درس نخوندم یعنی واقعا دارم میسوزم براش خیلی از عمق وجودم پشیمونم