2777
2789

خب چیکار کنیم؟🙌🏻

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بسیار درستی کرد.

نمیخواین این بازی رو تموم کنید نه؟ دست برقضا همه یادشون میفته پوشش خودشون فلان پوشش برادرشون فلان ، پوشش خودشون فلان پوشش شوهرشون فلان. 

مشکل از خانواده ات و نوع تربیت پدر مادرته، چکار کنیم الان؟ بیایم پدرمادرت رو درست کنیم یا زاپ شلوار برادرت رو بدوزیم یا عبا بندازیم دوشش؟ بس کنید دیگه چادر اجباری، فلان اجباری.

سلام😊 

نینی سایتم مثل خونواده هامونه دیگه🤣🤕🤣🤣

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین عزیزم میخواستم کمکم کنی این بابا مامانم بزور چادر میکنن سرم بعد اگه به فکرت میرسه بگو میتونی یه ...

ازدواج کن با مردی که هم فکرت باشه

تا ازدواجت هم باید این پدر و مادر رو تحمل کنی عزیزم 

ببین عزیزم میخواستم کمکم کنی این بابا مامانم بزور چادر میکنن سرم بعد اگه به فکرت میرسه بگو میتونی یه ...

من خودم چادریم اما چرا پدر مادرت بزور سرت میکنن😐😐😐

امم خب دلیل منطقی  بیار براشون ک اجباری نیست

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
کار بسیار درستی کرد. نمیخواین این بازی رو تموم کنید نه؟ دست برقضا همه یادشون میفته پوشش خودشون فلان ...

اصن نمیخواستم اینو بگی میخواستم بهم بگی چجوری بهشون بگم هم ناراحت نشن هم سر عقل بیان 

اصن نمیخواستم اینو بگی میخواستم بهم بگی چجوری بهشون بگم هم ناراحت نشن هم سر عقل بیان 

خود دانی و خانواده ات. کشتید مارو با این اجبار اجبار . ول کنید دیگه بابا. 

سلام😊