یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بی بی چک؟ 546 بازدید | 62 پست این بی بی چک و الان زدم دو روز از موعدم گذشته و دو سه دیقه ای هاله انداخت مارکشم یونی تسته.. ممکنه کاذب باشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/01/14 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_راد عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 1039 بله ممکنه "روزای خوب میاد" وقتی بطور کامل درس روزای بد زندگیتو گرفته باشی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42097 یه دونه دیگه بایه مارک دیگه بزن .اگه اونم مثبت بودبروآزمایش بده ولی به احتمال ۹۰درصدمثبت کاذب نیست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 مثبته واقعا؟ 🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 یه دونه دیگه بایه مارک دیگه بزن .اگه اونم مثبت بودبروآزمایش بده ولی به احتمال ۹۰درصدمثبت کاذب ... چند روز دیگ بزنم؟ کاش کاذب نباشه اخه همون لحظه هاله انداخت سه دیقه هم نشد _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
annahel عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 6415 واقعا؟ 🥺 اره عزیزم 😍برو آزمایش مطمئن شی زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 اره عزیزم 😍 برو آزمایش مطمئن شی خداکنه کاذب نباشه.. 🥺😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42097 چند روز دیگ بزنم؟ کاش کاذب نباشه اخه همون لحظه هاله انداخت سه دیقه هم نشد هروقت خواستی بزن چون ازموعدت گذشته انشاءالله که خیره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
annahel عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 6415 خداکنه کاذب نباشه.. 🥺😍 انشالله ک نیست چند وقت اقدامی زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 فردا با ادرار اول صبح بزن مطمئن شی در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله ک نیست چند وقت اقدامی ماه چهارم بود این ماه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 فردا با ادرار اول صبح بزن مطمئن شی دعا کن کاذب نباشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡