2777
2789
عنوان

بی بی چک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته،مبارکه

یعنی کاذب نیست

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مبارکه

مرسی دعا کن کاذب نباشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
کاذب نیست بارداری

خداکنه 🥺🌱

من ۲۳روزعقب زدم سه تابی بی زدم منفی بودهنوزم پریودنشدم

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
عزیزم تا یکسال باردار نشی طبیعیه  مطمئنم بارداری 😍 مثبته بی‌بی چکت  مبارکه 🤩🤩

مرسی 🥺

عزیزم انشالله مامان شدی 😍 چه علایمی داری کاش مال منم مثبت بشه

تا ازمایش ندم مطمعن نمیشم. 

درد پریودی. نوک سینه هام درد دارم. ترشح 

حالتو خریدارم خواهر💓

🥺🥺😍خیلی خوبه ولی نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت. میترسم کاذب باشه.. دعا کن

من ۲۳روزعقب زدم سه تابی بی زدم منفی بودهنوزم پریودنشدم

چرا رفتی دکتر شاید تنبلی یا کیست داری خدای نکرده

تا ازمایش ندم مطمعن نمیشم.  درد پریودی. نوک سینه هام درد دارم. ترشح

منم دقیقا همین علایمو دارن به علاوه خستگی وخواب و تکرر ادرار که نمیدونم شاید زیاد اب میخورم ولی قبلا اینجوری نبود شما چندروزه درد زیر دل داری مال من هنوز ادامه داره ولی دیشب شدید تربود وای من میترسم بیبی بزنم

لعنت برپدرومادر اون مردایی که درخواست دوستی میدن